Antalya sundu Fener tepti

A -
A +

Erol Bulut’un oyuncu değişiklikleri “topu ön tarafa geçirin meğerki rast gele” oyun planını uygulamaktı…

F.Bahçe, Trabzonspor zaferinden sonra -öyle deniyor çünkü- Antalyaspor’u nasıl olsa yenecektir düşüncesi ağırlıktaydı. Ancak ne var ki Erol Bulut’un takımı karşısında 10 kişiyle savunma alanını çok iyi kapatan, yüksek toplarda başarılı bir Antalyaspor buldu. Ama aynı Antalyaspor en öne koyduğu spor basını tarafından şişirilmiş santrfor Gökdeniz’in etkisizliği sebebiyle hemen hemen hiçbir kontrayı biri hariç tehlikeye dönüştüremedi.
Erol Bulut’un kadrosunda hem Mesut hem Sosa hem de Pelkas bulunuyordu. Bu aslında Antalyaspor için ortadan fazla top kaparak derinliğe hücum aksiyonu bulma şansı sunmaktı ama Fredy de çıktıktan sonra bu Antalyaspor’un eldeki kadrosuna ve de kenardaki teknik direktörüne hiçbir şey uymuyordu.
Erol Bulut’un yaptığı oyuncu değişiklikleriyle orta sahayı tamamen bırakarak “topu ön tarafa geçirin meğerki rast gele” oyun planını uygulamaktı.
Antalyaspor hiç de maçı kazanmak gibi bir hamle içine girmezken maçın hakemi Ümit Öztürk’ün bu maçı F.Bahçe’ye öyle veya böyle ben sunmasını bekliyordum. 30’da Amilton’a yapılan net penaltıyı VAR’dakilerle beraber es geçerken Pelkas’ın takılarak düştüğü pozisyona pat diye düdük çaldı. Neyse ki VAR’da izleyip iptal etti. Bu Ümit Öztürk sahaya ilk çıktığı günlerde bana gelecek için umut vermiş bir hakemdi ama önce malum G.Saray maçı sonra da dün akşamki yönetimiyle umutları söndürdü.
Tabii ki Antalyaspor attığı golün dışında sadece ve sadece bir tek pozisyonu harcarken F.Bahçe yine yukarıda değindiğim gibi herhangi bir ciddi oyun planı olmadığı için maçı kurtarmayı lotaryaya bırakmıştı.
Daha önce çok yazmıştım; Mesut’u harcamayın çok erken demiştim nitekim olmadık bir pozisyonda sedyeyle oyunu terk etmek zorunda kaldı.

MAÇIN ADAMI: Boffin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.