Savaş böyle kazanılır!

A -
A +
FETÖ’yü etkisizleştirmek için en can alıcı noktasından vurmak lazım. Bunun için ilk başta yayınladığı kitaplardaki bilgilerin İslam itikadına ters düştüğünü delillerle ispat etmek lazımdır. Bunu yapacak olan en yetkili kuruluş Diyanet İşleri Başkanlığıdır. FETÖ’nün Kur’an-ı kerimdeki ayeti kerimeleri nasıl değiştirdiği bunun küfür olduğu bildirilmelidir. Mehdi aleyhisselamın özelliklerini Medine’de doğacağını hadis-i şeriflerle anlatılmalıdır. Son peygamberin Muhammed aleyhisselam olduğu, kıyamete kadar ondan başka peygamber gelmeyeceğini ayetlerle ispat edilmelidir. Dinler arası diyalog olmayacağı İslamiyetin son ve en mükemmel din olduğu yazılmalıdır. Dinlerin ortak noktası diye bir şey olmaz. Böyle demek, Allah’a inanmamak, Onun hükmünü beğenmemek demektir. Allahü teâlâ öyle buyurmuyor (Müslüman olun) emrediyor. (İslam’dan başka dini kabul etmem) buyuruyor. İslam’da buluşmayı emredip, (Ancak, müminler kardeştir) buyuruyor. Kardeşçe buluşmanın yolu, Müslüman olmaktır. 
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Diyanet İşleri Başkanlığı’na yaptığı “O kişinin sözde eserlerini A’dan Z’ye inceleyin. Sonra da FETÖ’nün Günah Galerisi diye bir kitap yayınlayın” önerisinin ardından, Diyanet harekete geçiyor. Din İşleri Yüksek Kurulu, FETÖ’nün tüm yayınlarını mercek altına aldı. Anlattıkları incelenerek İslam’da yeri olmayan sözleri ortaya çıkarılacak” dedi. söylediği İslam’a aykırı ne varsa ortaya çıkarılacak. FETÖ’nün sahtekâr bir din adamı olduğu delillerle ortaya konulmalıdır. FETÖ’cülerin tuvaletteki fayanslara sürünerek abdest almalarının, gözleriyle ima yoluyla namaz kılmalarının, şarabın içine tuz koyarak içmelerinin asla caiz olmadığı yazılmalıdır. FETÖ’nün gösterdiği kerametlerin hayal mahsulü olduğu, ispat edilmelidir. Harika, enbiyadan meydana gelirse mucize, evliyadan hasıl olursa keramet, müminlerde olursa firaset, fâsıklarda (açıkça günah işleyenlerde) görülürse istidraç, kâfirlerde olana da sihir denir. FETÖ’cüler bugün sihir yapıyor. Sihir yapan kafir olur.. Evliyanın büyüklerinden Ebu Said Ebülhayr’a sordular; Filan su üstünde yürüyor. Buna ne dersiniz? (Bunun kıymeti yoktur. Ördek ve kurbağa da suda yüzer) dedi. Filan havada uçuyor dediler. (Sinek ve çaylak da uçuyor. Sinek kadar kıymeti var) dedi. Filan, bir anda şehirden şehre gidiyor dediler. (Şeytan da, bir solukta şarktan garba gidiyor. Böyle şeylerin dinimizde kıymeti yoktur. Mert olan, herkesin arasında bulunur. Alışveriş yapar, evlenir, ama bir an Rabbini unutmaz) buyurmuştur. (FETÖ evlenmemiştir. Sülbü kesiktir) 
 
FETÖ'nün kitaplarında ileri sürdüğü fikirlerin ehli sünnete aykırı olduğunu hakiki İslam âlimlerinin kitaplarındaki bilgilerle ispat edilmelidir. Ancak bu şekilde FETÖ'nün taraftarları ortadan kalkar.. Yenilerinin önü kesilir. FETÖ yalnızlaştırılmalıdır. Bu yapılmadığı sürece alınan önlemler, yakalamalar, tutuklamalar sadece belli bir zümre üzerinde etkili olacak, FETÖ Türk halkını zehirlemeyi sürdürecektir. FETÖ, insan kılığında bir şeytandır. Ana tema bu olmalıdır. Bunu anlatan yüz binlerce kitap tüm ülkeye dağıtılmalı, yabancı dile çevrilerek dünya ülkelerine gönderilmelidir. Unutmayın bir inancı ancak yeni bir inanç yok eder. Kafalardan FETÖ'yü çıkartıp, Ehl-i Sünnet itikadını yerleştirmemiz lazım. İşte o zaman bu alçaklar varlıklarını kaybeder.. Mücadele böyle olur.. Savaş böyle kazanılır. 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.