Posası çıktı!

A -
A +
15 Temmuz'da ülkede korkunç bir "deprem" oldu. Binaların tamamı yıkılmadı ama ayakta kalanlar tabir caizse delikli duvara döndü. FETÖ’nün isyan hareketinin en büyük tahribatı silahlı kuvvetler üzerinde gerçekleşti. Yapılmak istenen aslında buydu.. Türkiye’nin askerî gücünü devreden çıkararak, savunmasız hâle getirmek istiyorlardı. Bunu başaramadılar. Çünkü ordumuzda helal süt emmiş komutanları kendi saflarına çekemediler. Ekonomi üzerinde istedikleri sonucu da elde edemediler. Önce kredi kuruluşlarını harekete geçirip yabancı yatırımcıları ülkeden kaçırmak istediler. Standard and Poor’s ilk not düşüren kuruluş oldu. Onu Moody’s izledi, not indirimi için ülkeyi negatif izlemeye aldığını açıkladı. Ama Türk halkının demokrasiye canını vererek bağlandığını görünce geri adım attı; not güncellemesi yapmadı..
Dün akşam bir diğer kredi kuruluşu Fitch de aynı yolu izledi. Not değişikliğine gitmedi. Yabancı yatırımcı geri döndü. Geçen hafta 663 milyon dolar tutarında hisse senedi ve tahvil satın aldı. Türkiye gibi borcunu son kuruşuna kadar tıkır tıkır ödeyen ikinci bir dünya ülkesi yok. Bu yüzden yurt dışındaki kredimiz çok yüksek. Bakın darbe girişimi sonrası özel sektör 3.3 milyar liralık tahvil sattı, kapışıldı. Eximbank iki defa sendikasyon kredisi talebinde bulundu, anında karşılandı. Uluslararası Finans Kurumu Türkiye’deki yatırımlarını rekor düzeye çıkardı. İyi yetişmiş profesyonel kadrolar ve Cumhurbaşkanımız Sayın Erdoğan’ın dünya liderliği karşısında FETÖ’nün isyan hareketi ekonomiyi kelimenin tam anlamıyla teğet geçti...
Şu anda devletin tüm kurumları hainlerden temizleniyor. 80 bin kişiye işten el çektirildi. 40 bin gözaltı, 20 bin tutuklu var. Hastanede kanımızı temizliyoruz. Bu iş kolay olmayacak, ama olacak! Savcılarımız görev başında, suçluları ayıklamaya çalışıyor. Çok hassas bir terazi kuruldu.. Bakın şimdi diyorlar ki: Gerçek FETÖ’cülerle FETÖ’ye sempati duyanları birbirinden ayırın. Gülen örgütü 40 yıldan beri o kadar sinsi bir plan uyguladı ki, bulaşmayan kalmadı. Eğitim, yardım, sağlık kurumları yurdun dörtbir tarafını kapladı. Bu kurumlara insani düşüncelerle yardım yapanlar oldu mutlaka.. Ama 'FETGÜ’yü insanüstü bir varlık olarak görerek -sümme haşa- ona âdeta tapanlar oldu! Madem o kadar güçlü hasletleri var, gelsin kurtarsın bakalım o saçına sakalına kurban olduğunuz adam sizi.. Bugün yüzlerce iş adamı tutuklandı, mal varlıklarına el konuldu, yani tüm kazançlarını sıfırladı. Ama o hâlâ sırça köşkte oturmayı sürdürüyor.
ABD, yüzlerce dosyaya rağmen Gülen’i vermiyor, vermeyecek de.. Bin Ladin’i ne yaptı. Özel bir birlik gönderdi, Pakistan'da öldürdü mezarı bile belli değil. Denize atıldığı söyleniyor. Gülen’in sonu da büyük ihtimalle böyle olacak. Çünkü işi bitti, deşifre oldu, posası çıktı. Manevi yalanları gün yüzüne çıktı. Adamın habaseti yüzünden okunuyor. İnsanlığın yüz karası.. Münafığın babası.. Cenab-ı Hakk’a ne kadar şükretsek azdır. Şeytandan rehberimiz olmadı. Hakiki İslam âlimlerinin kıymeti şimdi çok daha iyi anlaşılıyor.  
GÜNÜN SÖZÜ : Sevgi ile aşkı karıştırmayın ikisi arasında uçurum vardır... Sevgi mum gibidir erir gider.. Aşk güneş gibidir parlaklığı hiç kaybolmaz aksine artar.. Aşk sadece Allah için olandır.. Büyüklerimiz her zaman şöyle dua ederdi: "Ya Rabbi aşkını arttır, kalbimden hiç eksik etme... Senin aşkın, aşkların en güzeli... Tek ve hakiki bir güzel vardır.. O da sensin..."
Dünyadaki eşsiz güzellikleri görüp nasıl hayran oluyorsunuz, değil mi? Peki bu güzellikleri yaratanın ne kadar güzel olduğunuzu hiç düşündünüz mü?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.