Aynı gemideyiz!

A -
A +
Algı operasyonu tutmadı. Vatandaş istikrardan yana oy kullandı. Türkiye’de tarih yazıldı, Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçildi. Recep Tayyip Erdoğan ilk Başkan oldu.
Vatana millete hayırlı olsun!..
Bugüne kadar hep biz dünyayı izledik. Kopyacıydık. 
Onların kullanıp ıskartaya çıkardıkları bize geliyordu.
Bu yüzden biz hep evet demek zorundaydık.
Şimdi roller değişti. Yeni hükûmet modeliyle bir adım öne geçtik. 
Artık biz koşacağız, dünya izleyecek.
Devlet mekanizmasına dinamizm geliyor.
Bürokrasi tarihe karışıyor. Aktif, iş bilir, profesyonel ve üstün kabiliyetli bakanlar görev yapacak. Hızlı kararlar anında uygulamaya geçecek.
Ülkenin çehresi değişecek. Siyasetin pabucu dama atılacak. Herkes görevini yapacak.. Bakın burası çok önemli. Olağanüstü hâl kalkacak.
Yurt dışında bugüne kadar aleyhimizde olan tüm ülkeler beyaz sayfa açıyor. ABD’si Almanya’sı Fransa’sı, İngiltere’si hepsi 5 yıl süreyle halkın büyük desteğini almış başkanla çalışmak zorunda olduklarını gördüler.
Güçlü hükûmet, güçlü parlamentoya yatırım yağacak. 
Yılbaşından bu yana dolar karşısında %20 eriyen Türk lirası güçlenecek.
Nitekim seçim biter bitmez ilk adım gerçekleşti. 5 yıllık risk primi 338’den 293’e çekildi. Cuma kapanışında 4.67 TL’den işlem gören Dolar 4.55 TL’ye devrildi. 4.40-4.50 TL aralığına kadar geri çekilme devam edebilir. Borsa İstanbul 100 bin direncine ulaştı. 9 yılın en düşük seviyesine inen hisselerimiz kapışılıyor. Yurt dışından gelen dolarlar Türk lirasına çevrilecek.
Sonuç; paramız değer kazanınca mal ve ürün fiyatları ucuzlayacak
Enflasyondaki düşüş faizlerin aşağı inmesini sağlayacak. 
Düşük faiz iş dünyasına bayram yaptıracak. Maliyetler azalacağı için şirketlerimiz daha çok kredi kullanacak, daha çok yatırım daha çok üretim yapacak. Üretim demek istihdam demek. İş ve aşa kavuşan Türk halkının yüzü gülecek. Para var huzur var. Çalışan, üreten, tüketen, büyüyen bir toplum olacağız. Dünya bizi hayranlıkla izleyecek. Hayaller gerçek oluyor.
Türkiye en demokratik seçimini yaptı. Parlamentoda toplumun tüm kesimlerini temsil eden partiler yer aldı. Çok seslilik var, kaos yok. Cenâb-ı Hakk, vatan hainlerinin ülkemizi bölmesine izin vermedi. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlerin hevesleri kursaklarında kaldı. FETÖ’cüler kahroldu. Bütün kirli oyunları kendi ayaklarına dolandı.
Türk seçmeni boş vaatlere inanmadı, kendisinin refah payını yükseltenlere “devam” dedi. Artık çalışma zamanı. Seçimden şu mesaj çıktı:
Kırgınlıkları unutun, sevin sevilin, çalışın, kazanın, mutlu hayat yaşayın...”  Bu ülke hepimizin, her karış toprağında herkesin hakkı var. Buna sahip çıkalım, düşmana karşı koruyalım. Biz aynı gemideyiz...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.