Beşiktaş’a yakışmayan tablo!..

A -
A +

Başkan Fikret Orman, Güneş’in yerine ‘düşük bütçeli’ takımı çalıştıracak hoca arıyormuş… Vah Beşiktaş’ın hâline…

Dünkü Türkiye’nin spor sayfasında “Taht Oyunları” başlığı ile “Beşiktaş’ın Şenol Güneş’in yerine getireceği teknik direktörün kimler olabileceğinin haberi” vardı; Murad Tamer imzalı. Ve de “namzetler” sıralanıyordu; Guti, Sergen Yalçın, Lucescu, Bilic, Tayfun Korkut, Rıza Çalımbay, Samet Aybaba.
Dahası, diyordu ki Murad Tamer haberinde; “Yönetim düşük transfer bütçesiyle çalışacak hocayı arıyor!..”
“Aranan hoca” ile ilgili olarak “ilk ve vazgeçilmez şart” bu ise “en favori olan” ortada değil mi; “Lucescu!..”
Vah Beşiktaş’a, anlaşılıyor ki, “Lucescu’ya kadar” düşecek hâlde!..
Eee, bugün “topal ördek olan” Federasyon, Türk Millî Takımı’nı düşürmedi mi; Lucescu da “Millî Takımı” küme düşürmedi mi?..
Guti kim; Şenol Güneş’in yardımcısı, ama sevgili Murad’ın haberine göre “O kaliteli transferler istiyormuş” onun için “şansı” azalmış!..
Koca Beşiktaş’ı “bu duruma düşüren” Fikret Orman ise hâlâ “baş tacı!..”
Beşiktaş Başkanı, Şenol Güneş” için, tıpkı o zamanın Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın Fatih Terim için söylediği “kulüp personeli, kulüp çalışanı, kulübün maaşlı adamı” anlamına gelen sözlerden birini sarf etmedi mi?..
Aysal takımı üst üste şampiyon yapan, onca kupa kaşandıran Terim’in medyada ve kamuoyunda kendisinin önüne geçmesini hiçbir zaman hazmedemedi ve de “biten sözleşmeyi” yenilemedi. Terim de, Millî Takım hocalığını kabul etti.
Şimdi de, “aynı senaryo” sahnede, ama bir fark var; Terim, Galatasaray ile “sözleşmesi devam ederken”, Federasyon’la sözleşme yapmadı.
Dahası Terim, tıpkı “Fikret Orman’ın Şenol Güneş’i istememesi gibi, kendisini istemediği ortada olan”, Başkanı’na “Sürpriz imza” sözünü ettirecek o “arkadan dolambaçlı adımı” da atmadı!..
Şenol Güneş’i, “hastaneye götürüldüğü” o meşhur Fenerbahçe maçındaki olaydan sonra, tanıyamaz hâle geldim!..
Benim için “artık” bütün bir kariyerinin üstünü çizen bir hoca var karşımda!..
Dahası “Beşiktaş’ için en kritik dönemde, Şampiyonlar Ligi’ne katılabilme mücadelesi sırasında böyle bir emrivakiyi yapan bir personeline” hâlâ “Al üç aylık maaşını git, 1 Haziran’da yeni işine başla” diyecek cesareti gösteremeyen bir de Beşiktaş Başkanı!..
Bakınız, yukarıda yazılan hocalardan, “Lucescu hariç”, hangisi bugün Beşiktaş’ın başına gelse, “Sezon sonuna kadar takımın başında kalacak” Şenol Güneş’ten “çok daha başarılı” olacaktır ve Beşiktaş tribünleri, “bu gerçeğin farkına varmıştır!..”
Ama, nerede “bu gerçeğin gereğini yapacak”, kulüp başkanı?..

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.