Yetki tamam ama “sorulmayan” bir soru var!..

A -
A +

Galatasaray’da “Dursun Özbek yönetimi” muradına erdi; “istediği bütün yetkileri aldı!..”

Zira, “Galatasaray Adası’nın restorasyonu” ve de “6,5 milyar liralık banka kredisinin faiz borcundan kurtulmak vaadi” ile genel kurula gelen üyeler büyülenmişti!..

Doğru, “ben de Galatasaray kulübü üyesi olsam ve o genel kurula katılsam”, istenen yetkiler için “mırın kırın” edenlere “Verelim, verelim” diye bağırırdım…

Amma… Ortada bir “acı gerçek” ve de “sorulmayan” bir soru var…

Acı gerçek; “Bütçe onaylama ve ‘kulüp için hayati önem taşıyan’ yetki alma” genel kuruluna “kaç üye” katıldı?..

Galatasaray’ın kaç üyesi var; genel kurulda oy kullanma hakkını kazanmış kaç üye vardı?.. Galatasaray’ın web sitesinde “genel kurul haberinde, genel kurula kaç üyenin katıldığının rakamları” neden yok?..

Gelelim, “sorulamayan” soruya…

Önce bir örnek vererek… “Genel kurulda yönetime verilen yetkiler arasında”, acaba “Galatasaray’ın, Galatasaray Adası başta, sosyal tesislerinin işletmelerinin, ‘Adayı Suada yapan’ Mehmet Koçarslan’a verilmesini” mümkün kılacak ifadeler yer alıyor mu?..

Ve “sorulmayan soru” geliyor; “Yetkiler verilirken, ‘işletme konusunun ince elenip, sık dokunması’ yapıldı” mı?..

Yetkilerin “alkışlarla, övgülerle” verilmesi ve medyada da övgülerin devam etmesi, Dursun Özbek yönetiminin önünde “başarılı olmak yolunda tek engel bile” bırakmamıştır!..

Artık, Özbek yönetimi, vadettiklerini gerçekleştirmek zorundadır, “yapamazsa” mazereti olmayacak, bahanelerin arkasına saklanamayacaktır!..

Kulüp bankalardan ve faiz ödemekten kurtarılacak…

Bütün gayrimenkuller, “kulüp ve camia lehine” değerlendirilecek…

Dahası… “Şampiyonluk peşinde koşacak ‘iddialı’ bir futbol takımı kurulacak, taraftarın yüzü güldürülecektir!..

Özbek yönetimi “bu temel vaatlerini” gerçekleştirebilir mi; elbette…

“Güçlü” bir yönetim vardır Galatasaray’ın başında…

Bütçe ve yetki genel kurulunda, camiada “birlik ve beraberliğin sağlanması için” önemli adımlar atılmıştır.

Menkul ve gayrimenkul projeleri “gerçekleştirilecek” seviyede ve “emin” ellerdedir!..

Taraftarı da, “yönetimin arkasında yığınak yapacak” hâle getirmek, “sportif trenin lokomotifi” futbolda “başarılı olacak” bir takımın kurulmasını sağlamak” ile özdeşleşmiştir; yapılıyor, yapılacaktır!..

Gözler, Erden Timur - Cenk Ergün - Okan Buruk yönetimindeki futbol takımında… Fiorentina maçının ilk yarısı büyük ümitler verdi…

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.