Terim’i getirme atamaları mı?

A -
A +

Galatasaray futbolunun patronu olan Sportif AŞ’nin yönetimini ‘eski avukatı dâhil Terimcilerle” doldurursanız” genç hocanız Okan Buruk ne düşünecektir?..

 

 

Galatasaray kulübü üyelerinin sosyal medya gruplarının birkaçındaki yazışmalarından okuyunca inanamadım…

“Gönlü Galatasaray’dan yana olan” bir T.C. vatandaşı ve “bunca yıldır Galatasaray’ı yazan” bir gazeteci olarak, “İnşallah doğru değildir” dedim.

Yazılan şu; “Dursun Özbek, Sportif AŞ’nin ‘Bir önceki başkan Burak Elmas tarafından atanan ‘bağımsız üç üyesini’ değiştiriyormuş…”

Buraya kadar bir itirazım yok; “Başkandır, değiştirebilir!”

Ama, “gönderileceklerin yerine getirilecek olanların isimlerini okuyunca”, işte orada durdum ve işte “o anda düşündüklerimi” şimdi yazıyorum; “Deneni deneme Dursun Başkan, Burak Elmas’ın sonundan ders al, yoksa sizin yönetiminizin sonu da onunki gibi olur!..”

Mesela, “getirileceği iddia edilen üç ismin içinde bir isim var” ki; onun “Burak Elmas yönetimindeki yeri ve sonu” daha “unutulmayacak kadar” yeni…

Zaten, “yazışan” Galatasaraylıların içinde “o günleri hatırlayan ve hatırlatan” çok üye var; “Sakın ha” anlamına gelen cümleler yazıyorlar!..

Bakınız Sayın Başkan, “kötü gittiğiniz” makama, “zor kazanılan” bir seçim sonunda, “ikinci bir şansla” yeniden geldiniz… Bu şansı iyi kullanmanız, etrafınıza “ayağına bağ, omuzuna yük olacak” kişileri toplamamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

“Galatasaray’ın kurtuluşu birlik ve beraberliği sağlamakla başlar” diyerek yola çıktınız… Ve önemli adımlarla attınız… 

Ama şimdi, işte yazışmalarından anlaşılıyor ki, bazı Galatasaraylılar şaşırmışlar, birbirlerine soruyorlar; “Denendiklerinde birlik ve beraberliğin ‘b’sinden yana olmadıklarını göstermişleri’ yeniden denemek” ne anlama geliyor?.. 

Anlaşılıyor ki, “bu atamalar yapılırsa”, bölünmeler yeniden başlayacak; peki “bunca çaba” boşa gitmeyecek mi?..

Bakınız, ne diyor bir Galatasaray Divan Kurulu Üyesi; “Bu atamalar, Fatih Terim’i geri getirmek için mi?..”

Haksız mı; “Getireceğiniz söylenen üç ismin Fatih Hoca ile ilişkilerini bilen” Galatasaraylıların “böyle” düşünmeleri?

Galatasaray futbolunun patronu olan Sportif AŞ’nin yönetimini ‘eski avukatı dâhil Terimcilerle’ doldurursanız” genç hocanız Okan Buruk ne düşünecektir?..

Erden Timur’un “bir dantel gibi ördüğü kalitesi yüksek transfer kadrosu” sabah kalkınca ya da gece yatarken “Yerime Fatih Hoca ne zaman gelecek” diye düşünen genç bir hocanın elinde ne kadar başarılı olacaktır?..

Bilesiniz ki, Galatasaraylıların yazışmalarındaki fısıltılar, yarınlarda su yüzüne çıkacak, Florya’dan stadınızın tribünlerine kadar uzanacaktır!..

Benden bu kadar; gerisini siz düşünün...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.