Trabzon'a yazık oluyor

A -
A +
Sezon başında Onur skandalı, soyunma odasında boks maçı... Disiplini olmayan takım için başarı Kaf dağının ardındadır...
Tek tek bakınca iyi oyunculardan kurulu Trabzonspor. Özellikle Mbia, Cavanda ve Marin üst düzey kramponlar. Fakat direksiyondaki ismin de bu kadroyu efektif kullanabilmesi gerekir. Sezon başında Onur'la başlayan skandallar dizisi en son soyunma odasında 'zengin' bir yumruklamaya kadar vardı ise orada otorite boşluğu, sevgi-bağlılık yokluğu artık bağırıyor demektir. Futbolcuya sadece babacan tavır sökmez. O laçkalık idmanına da yansır, maçına da. Yansıyor da...Trabzon takım olamıyor, yazık oluyor. Şota dün de şapkadan tavşan çıkarmaya kalktı. Takımın en verimli oyuncularından Okay'ı kulübede oturttu, Cavanda'yı sol beke monte etti. Sakatların olabilir. En verimli çözümü geliştirmek zorundasın. Denedin olmadı ise maç içinde vaktinde neşteri vuracaksın. Mersin başta Pedriel olmak üzere Okay'sız orta alanı piknikteymiş gibi rahat geçti. Cavanda'nın alışık olmadığı kanadı çöktü. İki golde de bu oyuncunun hatası vardı. Gürcü hoca hem Cavanda'yı mental olarak dağıttı hem de takımını. Marin-Özer gibi iki ofansif ayak sahada, Okay yedekte olunca Mersin 2. bölgede 1 saat boyunca doğru dürüst baskı yemedi. Şota da bizim gibi maçı izledi. Ön liberoyu Okay'la sağlamlaştırmak için 66 dakika ve üç gol yemeyi bekledi. Bu oyuncunun sahne almasından sonra Trabzon'un görünümü değişti. 3 farklı geride olmalarına rağmen yüklendikçe yüklendiler ve iki gol buldular. Karadeniz ekibinin ilk yarıda bulduğu gol de ofsayt değildi. Mersin maçın ilk üçte ikisinde alan savunmasını iyi yapıp, kontrayı da başarıyla uyguladı. Ele avuca sığmaz Nakoulma tek başına yetti Trabzon'a. Üç golden sonra iki gol yemeleri, direklerinden dönen toplar Bülent Korkmaz'ın bu takımla çok uğraşması gerektiğini gösteriyor. 
MAÇIN ADAMI
Elbette 
Nakoulma
KIRILMA ANI
Trabzonspor'un sayılmayan 
golü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.