Hakem de seni yok sayar!

A -
A +
Quaresma gibi yabancı oyuncular bu ülkeyi ve kulüplerini ciddiye almıyorlar
Şu çok net görülüyor; iki takım da lige henüz tam hazır değil. Hücum organizasyonları oturmamış; onsekize giren ya da etkili olabilen bir atağı ilk yarı boyunca iki takımdan da göremedik.
Cenk Tosun, Mustafa Yumlu tarafından etkisiz hale getirilmişti.
Trabzonspor'un belki de son 10 yılda yaptığı en isabetli transfer Mbia!.
Güçlü, diri, hem hücum hem de savunma tarafı var. Trabzonspor'un zaman zaman üçte ikisi gibi... Gözünü budaktan esirgemiyor.
Trabzonspor da organize bir hücum yapmakta çok zorlandı. Ancak iki kanadından hiç beklenmedik dakikalarda gelen 2 golle İstanbul'da büyük bir sürpriz yaptılar!
Hakem Ali Palabıyık, ilk yarıda Beşiktaş adına hiç affedilmeyecek bir avantajı kesti. 
İlk yarının son dakikasında Quaresma, Yusuf'a doğru kayarak geldi. Niyeti topaydı ve ayakları yerdeydi. Burada çıkan sarı kart doğru, kırmızı çok ağır olurdu.
Quaresma Beşiktaş'a ilk geldiğinde de problemli bir oyuncuydu. Buna rağmen alındı.
Sarı kartın var. Beraberlik golünü atmışsın, serbest atış kullanacaksın. Her şey senden ve takımından yana. Hakem sana diyor ki; "Düdüğümü bekle!"
Hakem senin ve takımın için barajın yerini tespit etmek üzere adımlamaya başlamış. Sen beklemiyorsun, atışı kullanıyorsun. 
Hakemi yok sayıyorsun!
Kusura bakma hakem de seni böyle yok sayar!
İkinci sarı ve kırmızının tartışılacak tarafı yok! Bu arada Quaresma'nın attığı gol öncesinde de sıkıntı var. Faul tartışılır ve top durmadan atış kullanıldı. Şota da zaten buna isyan etti.
MAÇIN ADAMI
Stephane Mbia
KIRILMA ANI
Quaresma'nın atılması

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.