Hamle yapacak hâli bile yok!

A -
A +

'Bir takımın puan kaybetmeye alışması ve artık bunu normal karşılıyor hale gelmesi en büyük tehlike!'

Esas tehlike şu; Trabzon’u puan kaybetmeye alıştırdılar!        Geçen haftaki G.Saray maçı için “ölçü değil” diyenler haklı çıktı!        9.hafta maçı oynandı. Bir takım biraz kıpırdanmaz mı?
Ersun Yanal, dün tek oyuncu değişikliği yaptı, onu da 88.dakikada. Bu şunu gösteriyor; B veya C planı yok. Kafasında hamle oyuncusu yok!
Ç.Rize bu ligin vasat sayılabilecek takımlarından. İç sahada oynuyorsun. Daha 5.dakikada skoru da lehine almışsın. 
İnsan; coşku, tempo ve sürat bekliyor!
Neredeee?
Haftalardır hemen hemen aynı kadro çıkmaya başladı. 
“Bu takım, takım olma yolunda” demek geliyor içimizden.
Rize oyuna ağırlığını koydu; çok rahat Trabzon yarı sahasını geçiyor ve Kweuke’yi, Oğulcan’ı topla buluşturuyor. Kanatlar onsekizin içine top taşıyor. Ama Trabzon hiçbir tedbir alamadı. 
Rize, bu maça kadar deplasmanda çok zor gol atan bir takım. (4 deplasman 2 gol) Buna rağmen dün bol pozisyon buldu. Ve 2 tanesini içeri bıraktı. 
Trabzon karşısında Alanya, Rize gibi takımlar bu kadar gol ve pozisyon bulamamalı. Savunma onsekizin içinde bu toplara vurdurmamalı. 
Bero, Mehmet Ekici, Yusuf bir hücum zenginliği sağlayamıyor. Çok ender çıktıklarında da N’Doye iş bitirecek niteklikte bir oyuncu değil.
Ç.Rize istediğini almakla kalmadı, Kweuke’nin eski gücüne kavuşmuş olması çok büyük bir kazanç. Rize bir gelişim içinde ve üstüne koyan bir takım. 
Halil Umut Meler’in çaldığı çalmadığı penaltılar tartışılabilir. Ancak çaldığı bazı faullere aklım ermedi.

MAÇIN ADAMI

Kweuke

Kamerunlu golcü dün akşam maça damgasına vuran oyuncuydu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.