Aynı tas aynı hamam!

A -
A +

"Bir Burak Yılmaz’la şampiyonluk gelmez. Hedefleri 3. hafta itibarıyla revize etmekte fayda var."

 

F.Bahçe Avrupa’da fena hırpalandı! Beşiktaş ve Başakşehir iki kulvarda olacak. G.Saray ve Başakşehir’i de gördükten sonra Trabzonspor şampiyonluk yarışında ne kadar olabilecek? Bu soruya dün gece cevap aradık. Trabzon’un lig konsantrasyonu mevcut rakiplerinden daha fazla olmalı diye düşündük.  Konya ve F.Bahçe maçları geçen sezondan iyi bir Trabzonspor’un işaretlerini yeteri derecede vermemişti. Şunu gördük; aynı tas aynı hamam! *** Trabzon maça golle başladı. Kucka’nın bu golü takımı coşturamadı.  Bongonda çok etkisiz kaldı. Orta saha üretken değildi. Oyun burada sıkıştı kaldı.  Göztepe yeni bir takım olsa da çok tecrübeli ayaklar var.  Trabzon’un orta sahası ile ileri ucunun bağlantısını kesmeyi başardılar.  Ceza sahasının içine uzun toplar gönderdiler.  Bordo-mavili ekipte savunma çok dağınıktı. Bekler dün hiç oyuna katkı veremedi. Sabri dün hem kanadını iyi kullandı, hem uzun toplar gönderdi, hem de iyi frikikler attı. Göztepe’nin 3. golünde Sabri’nin katkısı büyüktü.   Kaleci Onur, ikinci yarıda 2 tane yüzde yüzlük pozisyonda gole izin vermedi. 3-2’den sonra Trabzon riskleri aldı ama dalga dalga gelen Göztepe oldu. *** Trabzonspor’da geçen sezondan değişen bir şey yok. Bir Burak’la şampiyonluk gelmez. Hedefleri 3. hafta itibarıyla revize etmekte fayda var. *** Futbol mücadele oyunudur. Fiziksel temas mutlaka olacaktır. Temas illegal şekilde rakibin hareketlerini kısıtlarsa o zaman penaltı olur. 
Göztepe’nin kazandığı penaltıda Durica, elini Jahovic’in omuzuna koyuyor. Ben Serkan Çınar’ın çaldığı bu penaltıya katılmıyorum.

MAÇIN ADAMI: Sabri Sarıoğlu
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.