Denizi geçti, derede boğuldu!

A -
A +

5 maç üst üste kazanmak bir mana ifade etsin istiyorsanız; Karabük maçında 3 puanı alacaktınız!
Haftalardır başkanı, yönetimi yok, teknik kadrosu belli değil! Böyle bir rakipten bahsediyoruz. 8 maçtır üst üste kaybeden bir rakipten...
Ancak Karabükspor beklenenden çok daha iyi bir futbol ortaya koydu.  Yatabare, 16 haftada giremediği kadar pozisyona dün Trabzon karşısında girdi. Sağdan, soldan çok iyi toplar atıldı ama Yatabare’nin son vuruşlarında isabet yoktu. Sahada gol atabilecek ikinci bir ayakları da yoktu.
Trabzonspor bu işe çare bulamadı. Ne orta yapanlara mani olabiliyordu ne de Yatabare’ye... Nitekim Malili golcü, Onur’u avladı. Trabzonspor’un işlemeyen tarafı kanatlarıydı. Olcay hiçbir katkı vermedi, Abdülkadir yeterli değildi. Yusuf Yazıcı ise çok tutuk kaldı. Burak’a uzun top atılacak o da gol yapacaktı. Ama Poko ve Ceyhun pas bağlantılarını kesmişti.
Trabzonspor’un bir başka planı ve kurgusu da yoktu. Rıza Hoca’nın hamleleri geç geldi. Aşırı temkinliydi, risk almak için 75’leri bekledi. Sezon başından bu yana bence en önemli 2 puanı kaybettiler.
İlk yarıyı Beşiktaş ve Kayseri gibi takımların üzerinde kapatmak psikolojik olarak havayı çok değiştirmiş olurdu. Rıza Hoca, Sosa, Castillo, Bero gibi oyuncuları hazır tutmalı. Bunlar kilidi açabilecek oyuncular.

OLMUYOR BURAK!..

Burak’ın attığı golde problem yok. Rakibine faul yapacak kadar bir yüklenmesi yoktu. Ancak, 90+6’da Trabzonspor serbest atış kullandı. Sosa iyi vurdu. Kaleci Çağlar direğe çarpıp arkasına düşen topa çizgiden önce sahip olmuştu. Gol tartışması bile yersizdi. Ve bunu da sahada en iyi gören Burak’tı. Buna rağmen hakem ve yardımcı hakeme isyanlarda idi. Topun çizgiyi geçmeyi bırakın çizgiyle teması bile yoktu.
Bu kadar kontrolü kaybetmek, rakibine saygı duymamak ve hakemleri yanıltma arzusu sana yakışıyor mu ey Burak?
Akşam ekranlara bu pozisyon geldiğinde mahcup olmayacak mısın?

MAÇIN ADAMI: Yatabare

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.