söz der ki;

A -
A +

 krampon

SULTANAHMET'te adres soran Japonlara yanlış adres tarif eden çete, eş zamanlı operasyonlarla çökertildi......SON DAKİKA: Sadri Şener Olimpiyat Komitesi'ni bastı, kupa istedi; sonra da "Pardon siz başkasınız" deyip geri çıktı......SUAT KILIÇ hatayı kabul etti: "İkinci turdan sonra Fatih Terim'le devam edecektik..."...OLİMPİYAT sonucunu değerlendiren Galatasaraylı taraftarlar: "Olsun; sonuçta bizim de Türkçe olimpiyatlarımız var"...
kadınlar&erkekler
-Bi erkek peşlerinden koştuğunda sevseler bile sevmiyorlarmış gibi davranırlar, erkek vazgeçtiğinde kendileri erkeğin peşinde koşarlar.-Evin kirlenmesine hep kızarlar çünkü temizlik yaparken sonsuza kadar evin kirlenmeyeceğini düşünürler.-Yaptıkları yemeğin içerisine yanlışlıkla zehir bile katmış olsalar büyük bi beğeniyle yenilmesini isterler.-Bi taşla 7-8 kuş vurmayı severler. Her düşüncelerinde, yaptıklarında, birden çok amaçları vardır.-Evlenmeden önce bi kilim yeter derler evlendikten sonra varlıklı insanlarları örnek gösterip huzursuzluk çıkartırlar.-Topuklu ayakkabıyla yürürken ayaklarını ne kadar burkarlarsa burksunlar 5 cm uzun gözükmek için vazgeçmezler.

tuzaktan kumanda
(...TV 8 - Telegol) SERHAT ULUEREN: Sen olimpiyatı daha hazırlanırken kaybettiğimizi söylüyorsun yani?... ERMAN TOROĞLU: Serhat bir laf vardır, tayyareye selam söyle diye...SERHAT ULUEREN: Tamam anladım hocam... Geçelim...

hayata dair
Hakikat ne kadar bakım görürse o kadar fazla meyve veren yüce bir ağaçtır...Hakikat madeninde ne kadar derinlere gidilip araştırmalar yapılırsa keşfedilecek cevher de o kadar zengin olur...Hakikate doğru yürürken, hiddeti, kendini beğenmeyi, nefreti terk etmelidir...Aksi takdirde hakikate varılamaz... Hakikati tamamiyle bulmak mükemmeliyete erişmek için kendini ve mukadderatını anlamaya bağlıdır...Sulh yolu hakikat yoludur...Doğruluk, sulhseverlikten bile daha mühimdir... (...Gandhi)

itiraf reyonu
(...isim: hatice ...şehir: istanbul ...yaş: yirmi yedi)Annemle "Abla-kardeş" benzetmesi yapanlar, annemi çok genç bulan vardı...Ancak anneme bakıp "Kardeşin mi" diyen biriyle ilk defa karşılaştım...Bari "Ablan mı" de be insafsız...Beni değil, annemi görseniz espri anlaşılır...(omer.soztutan@tg.com.tr - itiraf edin, rezil edelim...)

Temel'in yeri
Temel'le Fadime kavga ediyorlar...Temel bir ara korkudan yemek masasının altına girmiş...Fadime sesleniyormuş,"-Çık masanın altından diyorum sana, çık..." Temel örtünün altından başını uzatmış;"-Bu evin reisi ben değil miyim, istediğim yerde dururum..."

bizimkiler
Olimpiyatların Tokyo'ya verilmesine herkes üzüldü...Bizim Serdar da...Hatta kinayeli bir tweet atarak, komitenin oyunları Japonlara vererek harakiri yaptığını anlattı;"-Olimpiyat Komitesi bıçağı kendi karnına sokarak hat trick yaptı..." 

bir film diyaloğu
"-Bak oğlum eşyalara fiyat, insanlara değer biçilir... Fiyatı olmayan eşyaya çöp, değeri olmayan insana giderken kapıyı ört denir..."(...Gemide filminden)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.