Çay... Kahvaltı... Çikolata; Vazgeçilmezlerimiz...

A -
A +
"-Vazgeçemediğim şeyler yok. Yine yazmayacağım da hayret içindeyim nasıl çaykolik bir milletmişiz ya... Maaş yerine çay verseler çalışacak adam var..."@hhkazgan..."-Vazgeçemediğim şeyleri içinde barındıran İstanbul. Bir senden vazgeçemiyorum bir de içindekilerinden...?@Shn_Brcu..."-İlkokula giderken tüm resimlerimde her mevsim bacası tüten ev çizmek. Sanki vazgeçemediğim şeyler gibi, boyna çizmişim..."@SedatATAR..."-Annemin tüm genleri üzerimde ise eminim ki hiçbir şeyden vazgeçmem. Hâlâ zıbın takımım duruyor. Bızın mıydı o?..."@SUATDOLU1..."-Apartmanda davul çalarken birden durup 'kimse bana bağırıyor mu' diye bir etrafı dinlemek. Yapıyom ben bunu vazgeçemiyorum..."@Cihan_krks..."-Önce âşık olma isteği, sonra perişan olmak, kafayı duvara vurmak, duvardan sekmek, sekip tekrar vurmak vs. vs..."?@Dogaclamaa..."-Balon fiyatlı evleri kim hangi akla hizmet 20 sene kredi ile alır düşünmeden duramam mesela..."@KaanMrPuzzle..."-Vazgeçemediğim şeyler 3 tanedir; -Fenerbahçe, -Çay, -Kahve, -Uyku, -İnternet (tel,pc) -Müzik, -Çikolata, -Abur cubur... Demek ki 3'ten fazlaymış..."?@BusraBakkal..."-Bile isteye, kendini rezil etmek, olmayacak işlere girişmek, dolayısıyla mazoşizmi doruklarında yaşamak ve sonsuz tembellik..."@seda_emek



Kapak konusu !

Uykusuz her gece!

"-Whatsapp gençliğe indirilmiş bir darbedir. Boş beklentiler, uykusuz geceler, paranoyak düşünceler... Hepsi tek bir uygulamada!.."@cagdasozcn..."-Konuşmak için uykusuz kaldığımız insanın "Ben yatıyorum, iyi geceler" demesi kadar bencil hayat..."?@sozmuhendisi..."-Hayatımızın yarısını uyuyarak, diğer yarısını uykusuzluktan ölerek geçiriyoruz..."@YatiyorumBen..."-Yatağa erken gittim sabaha uykusuz olmayacağım" diye sevinip yatakta 4 saat debelenip uyuyamayan bir insanım.. İyi geceler...@IremOzellV..."-Doğduğunda herkes ağlarken ben esnemişim, düşün öyle bir uykusuzluk..."@Parantezicleri..."-Başarının gerisinde mutlaka "Bol uykusuz geceler" yatar... "Bol" kelimesi göreceli değil mutlak değer olarak kullanılmalı..."@ihsanelgin



Öğrendim ki;
"-Güzelliği gönlünde taşımıyorsan, gözlerin onu hiçbir yerde bulamıyor..."



WhatZAP
MUHABİR: Bu ürünlerin hepsi hijyenik mi?...PASTANE SAHİBİ: Hijyenik değil ama çok temiz yapıyoruz abi...
(...FOX TV / Ana Haber)



KRAMPON
TRANSFER yapamayan Beşiktaş; "1 milyon €+Holosko" üzerinden Holosko ile anlaşacağını KAP'a bildirdi..."tm3424"...EL başparmağından sakatlanan Olcay Şahan'ın 2 ay boyunca kalp sevinci yapamayacağı belirtildi..."Kardec"...BEŞİKTAŞ yönetimi devre arasında alacağı forveti ilk önce boş kaleye şut testinden geçireceğini açıkladı..."Zamazingoloji"...TAKIMIN beyni olarak transfer edilen, fakat istenileni veremeyen Holmen, günü takımdan ayrı ceviz yiyerek tamamladı..."nistelrooy"...SEMİH Şentürk "Genç" unvanını sade bir törenle Salih Uçan'a devrederek tesislere veda etti."erse0107"



Cüneyt ÇakırDünya Kupası'nda

"-2014 dünya kupasında görev alacak 25 hakemden birisidir. Avrupa'dan seçilen 9 hakem arasında en gencidir. Brezilya'da iyi maçlar yönetip turnuvanın önemli maçlarında görev almasını bekliyoruz..."(...Ramazan Gönültaş)..."-FIFA, Cüneyt Çakır'ı dünyanın en iyi 5. hakemi ilan etmiş... Gurur mu duyalım yoksa hep birlikte ağlayalayım mı bilemiyorum?..."@ceminaycem..."-Bence, Fırat Aydınus kendisinden çok daha iyi hakem kumaşına sahip. Ama başlangıçta dil problemi, sonrasında da bir hakem için fazla duygusallaşması kendisinin Cüneyt Çakır'ın gerisinde kalmasına sebep olmuştur..."(...Fatih Önder)..."-Hakemlerimiz de olmasa Dünya Kupası'yla alakamız olmayacak. Cüneyt Çakır ve yardımcılarına teşekkürler..."@sefakutan..."-Cüneyt Çakır Dünya Kupası hakemlerine seçilmiş. Bizim çektiğimiz yetmedi biraz da dünyanın kalanı çeksin istemişler..."(...Erkan Dinç)..."-Cüneyt Çakır Dünya Kupası'nda düdüğün tutukluk yapsın, maçlar uzatmaya gitsin, kondisyonun düşsün, ofsaytlara gelesin..."(...Kaan Güler)




NE ÇEKTİN BE!
Mecburi siesta!..
Anonim fotoğrafı; anonim bir sözle paylaşıyor Eses Grubu; "Şımaracak kimsen olmayınca; hayat seni kocaman bir adama çevirir..."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.