Ayaküstü...

A -
A +
-Futbolun bir oyun olduğunu unutan ve o günkü maçı, hayatın son maçı sanan taraftarlardan,...-Yüz yıllık kulüpleri çiftlik gibi yöneten, kazanmak için her yolu mubah gören başkanlardan,...-Derbi maçlarını sözleşme yenilemek için bir fırsat olarak gören ve oyunu ile değil de cüssesiyle taraftarının gönlünü kazanan futbolculardan,...-Türkiye'yi geçici bir tatil ülkesi ve "Tazminat cenneti" olarak gören teknik direktörlerden,...-Formaya değil de doğruya düdük çalmayan hakemlerden......-Ve yukardakilere çanak tutan, kalemini sportmence sallamayan spor yazarlarından,...UZAK BİR LİG OLSUN.
Bizim pano
Mustafa Abi'nin kayınpederi bir aydır onlarda kalıyor... Amcanın yaşı 80'lerde ve kulakları az işitiyor...Tabii evde herkes yüksek sesle konuşuyor bir aydır... Amca memlekete döndükten 15 gün sonra Mustafa Abi;"-Yav babam gideli 15 gün oldu... Biz niye hâlâ bağırarak konuşuyoruz?..."


Öğrendim ki;
"-Yalan söylemiş olmazsınız, sonraki doğruları kaybedersiniz..."

Krampon
SABRİ eski takım arkadaşlarına moral verdi; Lig uzun maraton Hocam, önemli olan 3 puan değil mi ya?......BU SEZON yeni bir çalım şekli bulamayan Neymar'ın rehabilitasyon tedavilerine başladığı açıklandı.


Umut...
> Umudun tanımına giren iki şey vardır: Zaman ve gelecek... Umut ne dündür, ne de şimdi... O hep yarınlarda yaşamayı       sever......> İnsan için, hayatı akışına bırakmak; çabasız, amaçsız ve atılımsız duruma gelmek demektir......> Hiçbir zaman olamayacak bir şeyi ısrarla umut etmek, insanı devamlı bir karamsarlığa sürükler......> Umut; umut edilen şeyin, olabilirliği oranında mutluluk kaynağı olur......> Umut; büyük bir canlılık, duyarlılık ve olumlu düşünce üretimiyle oluşan bir değişim isteğidir...> Umut; varlıklı bir kişi için belki, yemeğin üstüne yediği tatlı olabilir... Ancak bir yoksul için kuru bir ekmek parçasıdır da......> Yaşanan gün nasıl olursa olsun, beklenen gün her zaman daha güzeldir... Çünkü insanın geçmişi hep kayıplarla, geleceği de hep umutlarla doludur......> İyice düşünüp karar verin... İstediğiniz nedir?... Silik, beklentisiz, havanın esişine, suyun akışına bırakılmış bir hayat mı?......> Umut bir yerde de duyulan değişim isteğidir ve insanın yarınlarına borçlanmasıdır...(...Hanri Benazus)
Ana kumanda
(...ATV – Süper Kupa)SUNUCU: Hocam üslubunuzu değiştirmeyi düşünüyor musunuz?...ERMAN TOROĞLU: Türkiye'de kaç kanal var?...SUNUCU: Valla 10 tane falan var...ERMAN TOROĞLU: Basacaklar, diğerine geçecekler o zaman...
Temel'in biri bir gün...
Kadın kapının önündeki dilenci Temel'e nasihat verdi:-Niçin okula gitmiyorsun da burada dileniyorsun?..."-Gittim teyze... Gittim ama okulda çok az para verdiler."xxxDursun, birlikte çapkınlık yaptığı arkadaşı Temel'e telefonda sormuş;-Fadime ne dedi gece o kadar geç kalınca... Sorun oldu mu?..."-Yok bir şey demedi... Hem zaten ön dişlerimi de çektirmenin vakti gelmişti..."


Tüyleri hoplatan cümleler
>  Bizimle hiç zaman geçirmiyorsun, varsa yoksa arkadaşların......> Sen hiç kadın ruhundan anlamıyorsun......> Arkadaşlarımın hepsi senin haksız olduğunu düşünüyor......> Senin yakınların bile bana karşı yanlış davrandığını düşünüyor......> Tıpkı baban gibisin, artık sana dayanamıyorum......> Bebek bu şekilde mi yedirilir sanıyorsun?......> Buradasın ama yok gibisin, beni dinlemiyorsun bile......> Çok rahat ve umursamazsın, her şeyin sorumluluğunu bana bırakıyorsun...

TERS AÇI
 

"-Gettiii getti !..."
(...Burak Türker'den)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.