Ah şu erkekler!

A -
A +
-Erkekler kadınları "Çoban Yıldızı"na benzetir: Bugün yıldız, yarın çoban......-İki kişi evlendiği zaman yasalar önünde bir kişi olurlar ve o bir kişinin adı kocadır......-Erkekler, kendileri olmadan da kadınların pekâlâ yaşayabileceklerinden her zaman korkarlar....-Bekâr bir erkek, sonsuza kadar çocuk ve yakışıklı kalacağı hayalinden bir türlü vazgeçemez....-Erkeksiz bir dünya hayal edebiliyor musunuz? Hiç suç işlenmeyen ve bir sürü mutlu şişman kadının yaşadığı......-Kızların çoğunun babalarına benzeyen erkeklerle evlendikleri doğrudur. Bu da annelerin düğünlerde neden ağladığını açıklar....-Erkeklerin en sık yaşadığı hayal kırıklığı, bir kadının da bir beyne sahip olduğunu fark etmeleridir....-Çoğu erkekler terbiyeli olmayı öğrendiklerinde artık başka bir biçimde davranamayacak kadar yaşlanmış oluyorlar. Onlar tepeden kulağa beyefendidir....-Erkekler yaşlandıkça daha da akıllanmazlar, sadece saçlarını kaybederler....-Bazı kızların evlendikleri erkekleri gördüğünüzde, onların yaşamak için çalışmaktan nasıl da nefret ettiklerini anlarsınız.Öğrendim ki;
"-İşe yaramayan zekâ, aptallığı göz önüne seriyor..."
KRAMPON
SELAHATTİN Demirtaş'tan sonra MHP'den Arda Turan açıklaması; "Bu transferde emeği geçen herkesi kınıyoruz"......EMENİKE: "Hayat, siz bir şeyler yapmak için planlar kurarken kaçırdıklarınızdır..."...YILMAZ Vural: "Kariyer hedeflerim arasında, Arka Sokaklar dizisinde oynamak da var!"
Dost...
Kıskançlığı yenmek, önemsemeyi öğrenmek ve güven geliştirmektir...Ne dediğin ve ne demek istediğindir...İnsanların sahip olduklarını değil, kendilerini olduğu gibi görmektir....Her şeyden önemlisi hayatı, başkalarının hayatını olumlu yönde etkilemek için kullanmayı seçmektir...İşte hayat bu seçimden ibarettir...İnsanların en acizi dost edinemeyen, ondan daha acizi ise dost kaybedendir... (...Charles Eguone)
Ana Kumanda(...TV 8 – Bay Tahmin)
FİKRET ENGİN: Bir de böyle "Havlayan köpek ısırmaz" diye bir laf var...MURAT ÖZARI; Bir de "Isırmaz ısırmaz" diye tribe girmiyorlar mı?.. Nerden biliyorsun kardeşim; senet mi imzaladın köpekle?...MURAT ÖZARI: Fikret benim en sevdiğim dostlarım kimler biliyor musun?..FİKRET ENGİN: Kimler abi?..MURAT ÖZARI: Başta sen... Kurbağalar, kertenkeleler, bukalemunlar....FİKRET ENGİN: Bir de Dallas dizisi vardı eskiden...MURAT ÖZARI: Ceyar çok sinsiydi, arkadan vuran, ayakkabı gibi adamdı...
Hazan...
-Devlet Bahçeli gibisin sevdiğim, Tweetlerinden hiçbir şey anlaşılmıyor... Bilerek mi yapıyorsun ya?.....-10 cm topuklu ayakkabıyla Arnavut kaldırımlarında yürümektir risk......-Ve ben bildiğin kadınlardanım. Kırılırsam hayatını cehenneme çeviririm......-Bayrama gelinlik mi alsam aşkım ya çok mu abartı olur?.....Sene 2007; Arda Turan Manisaspor'da, Ronaldinho ve Eto'o Barcelona'da...Sene 2015:Arda Turan Barcelona'da, Ronaldinho ve Eto'o Antalyaspor'da......-Victor Hugo yaşasaydı, Sefiller kitabının kapak fotoğrafını eski sevgilimi koyardı...
Kapak konusu!
MEHMET ALTAN:"-Türkiye'nin en büyük 500 şirketinin toplam satışları ABD'li market Wal-Mart'ın satışlarının % 75'ini ancak buluyor. Ama neyse ki saray büyük..."...ABDULLAH ABDULLAHOĞLU:"-Türkiye'deki Prof'lar Amerika'daki Prof'ların % 75'i kadar bilimsel/teknik konularla uğraşmıyor. Ne zaman ki siz ve sizin gibi Prof'lar siyaset yerine kendi mecrasına dönüp ilim/bilim ile uğraşırsa tüm dünyayı sollarız..."

MUSTAFA AKYOL:"-Tunus'taki 'Cami kapatmaları', din düşmanlığından değil. İçinde silahlı cihat çağrısı yapılan IŞİD eğilimli yerler, söz konusu camiler..."...EMRE:"-DHKP-C eğilimli yerler' diye bazı cemevleri kapatılsa yarın, 'Din düşmanlığı' değil diye yine böyle normalize eder misiniz?.."Temel bir gün...
Antikacı Temel, dolaşırken bir kedinin çok değerli antika bir çanaktan su içtiğini görmüş...Sahibine çanağı satın almak istediğini söylese, değerinin artacağını düşünmüş...Onun yerine sohbet ederken, laf arasında ona kedisini satın almak istediğini söylemiş...Kedinin sahibi uzun süre nazlandıktan sonra kediyi iyi bir paraya satmaya razı olmuş...Fakat hâlâ kedisinden ayrılmaktan çok üzgün görülüyormuş...Antikacı Temel söze girmiş;"-Sizce bir mahsuru yoksa kedinin çanağını da yanıma alayım... Hayvancık arabada susayınca suyunu içer...""-İşte o olamaz" demiş adam...-Niçin?.."-Bu çanak benim için çok değerli de ondan... Onun sayesinde iki ayda tam on yedi kedi sattım..."
Bizim pano
Murat tatilde cep telefonunu çaldırmış...Gelir gelmez kart bilgileri için Vodafone'u aramış...Demişler ki;"-En yakın bayimize giderseniz aynı numarayı size verirler..."Başından geçenleri anlatırken Serdar beklenen sorusunu soruyor;"-Nasıl yani?.. Şimdi sen hırsızla aynı numarayı mı kullanacaksın?.."
İtirafım var
(...isim: ö.faruk ...şehir: istanbul ...yaş: yirmiiki)Masada bırakıp lavaboya gittiği bir zaman arkadaşımızın paketindeki sigaralardan birine patlayıcı madde yerleştirdik...Ailesi sigara içtiğini bilmediği için, akşamları canı sigara çektiği zaman tuvalette içiyormuş...O gün akşam bizim hazırladığımız sigarayı seçip tuvalete girmiş ve sigarayı yakmış...Üç fırttan sonra "Boom"...Gürültünün arkasından babası, "Oğlum tuvaletin kapısını kapatsana" diye bağırmış...Zaten sigarayı bırakmayı düşünüyordu, bu da bahanesi oldu...(omer.soztutan@tg.com.tritiraf edin, rezil edelim...)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.