MUHALEFET SUSAMAZ!..

A -
A +
Charlie Hebdo isminde seviyesizlik ve ahlaksızlıkta emsalsiz dergi iddiasındaki bir Fransız paçavrası, tekraren bastığı rezil karikatürlerle Sevgili peygamberimize -aleyhisselam- hakaret etmeye devam ediyor. Böylece; okuyucuları adına, bir Peygambere, O’nun ümmetine, O’nun getirdiği dîne ve O’nun yolunda olanlara nasıl bir kin ve küfr-i inâdî içinde olduğunu göstermekte…
Bir buçuk asırdır bu vatanın çocuklarına "Garbın medeniyet merkezlerinden" diye bir yalanla tanıtılan Fransa’da hükûmet, bir derginin bu zalim vicdansızlığını engellemek yerine olaya "fikir hürriyeti" deme sahtekârlığını tercih etti. Hâlbuki bu ülkede 5 milyon yani yüzde 4 gibi nüfus Müslümandır. En azından onların bir hatırı olmalıydı. Buna rağmen kimsenin hatırı gözetilmedi. İslâm düşmanlığı, bir yobazlık olarak gözleri bürümüştü. Böylece; o çizimlerin görselleri geceleri tarihî binalara yansıtıldı. Dahası; Fransa’nın gelmiş geçmiş en çapsız Cumhurbaşkanı Macron, aklının ermeyeceği, gücünün yetmeyeceği işlere kalkışarak kendince İslamiyet’e şekil verme şaşkınlığını gösterdi.
Dînîmize, Şanlı Peygamberimize ve Müslümanlara hakaret saldırıları orada da kalmadı. Fransa’da polisler, namaz vaktinde camileri bastılar, ibadet eden mü’minleri hırpaladılar. Böyle bir vak’a, diğer Avrupa ve Batı devletleri tarafından kınanacağına aksine Almanya’da, nüfusunun yüzde 10 kadarının Müslüman olduğuna aldırmadan bu ülke polisi de sabah vaktinde cami basma saygısızlığını gösterdi. Vatikan’daki Papa ise görmez ve duymazmış gibi hiç rahatsız olmadı.
Haçlı hortlayışı bunlarla da iktifa etmedi. Macron adlı politika döküntüsü Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı Sn. Erdoğan’a çemkirdi. Hollandalı Geert Wilders adlı ırkçı bir politikacı ise Sn. Erdoğan’ın paçalarına daldı.
Yukarıda adı geçen mecmuanın:
Şanlı Peygamberimize,
İslâmiyete,
Müslümanlara
Ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı yaptığı bu münasebetsizliklerin sebebi nedir? Bunların ve bundan böyle gelecek olan diğer düşmanlıkların sebebi "Anne Türkler geliyor!!!" çığlığıdır. Haçlı dünyası, sömürgeci zalim Batı, yirminci asrın ilk çeyreğinde Türkleri de Müslümanlığı da gömdüklerini sanmışlardı. Onların tasavvur ve tanzim ettiği yeni Türk, artık Müslüman Türk değildi. Ataları da Selçuklu, Osmanlı, Karahanlı, Gazneli vs. değildi. Bu yeni Türk, birden yerden bitmişti. Ataları da Etiler, Akadlar, Hititlerdi. İçimizden devşirdikleri bazı gazeteci, kalem erbabı, politikacı, devlet adamlarını bu şekilde yetiştirdiler. Tanzimat’tan itibaren bunların beslendikleri merkezler, Paris, Londra, Berlin’di. Bugün kaçıp giderek sığındıkları gibi bu mankurtların ideoloji dedeleri de bir buçuk asır öncesinde buralara sığınmışlardı. Batı’nın emir kulu ve onların örfü, âdeti, modası, dili hatta dini ile beslenen mankurtlar, efendileri adına bir asır kadar bu milletin her değeri ile kıyasıya mücadele ettiler. 1950’den sonra vaziyet değişti. 1960’tan itibaren her darbe ve darbe teşebbüsünün sebebi budur. Bu memleketi, şekil verdikleri gibi fabrika ayarlarına döndürmek için o darbe ve isyanlar oldu. Ne var ki bugün görüyorlar ki bu millet, bir diriliş yaşamaktadır. Bugünle Asr-ı Saadete, bugünle 1071’e, bugünle 1453’e, bugünle 1923’e köprüler kurulmakta. Bugün bölge lideri olmuş; fakat dünya liderliğini de hedefe koymuş bir Türkiye var. Bu Türkiye, silahını bile üretmekte, 7 cephede 7 düvele karşı mücadele vermektedir.
Bu hakaretler, bu ahlâksızlıklar bundan dolayıdır. Papa’dan ve diğer sorumlu Hıristiyan din adamlarından bunun için ses çıkmamaktadır. Fransa’da bir camiîn duvarına "haçlı seferi başladı" diye yazmışlar. Denilen doğru; ancak yanlışlık şuradaki haçlı seferleri, haçlı savaşları hiç bitmedi. Bütün şu bölgede bu yaşananlar, din savaşlarıdır. İslâmiyet, FETÖ üzerinden "dinler arası diyalog" diye bir kalpazanlıkla bozulamayınca şimdi de Macron gibi politika döküntüleri ile İslâmiyeti reformize etme küstahlığına yelteniyorlar..
Bunlar olurken,
Salyalı ağızlarla bu haçlı saldırıları yapılırken
Türkiye muhalefeti nerededir?
Bu hayâsızlıklara Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ve Cumhur İttifakı sözcüleri cevap veriyorlar. Hadi "HDP iflah olmaz hâllerdedir" diyelim. Peki, CHP nerede, İYİ Parti ne yapıyor? Muhalefet, şer merkezlerine Doğu Perinçek kadar olsun ağzında gevelemeden, yiğitçe, net ve cepheden bir cevap veremedi. Faik Öztrak gibi önde gelen bir CHP sözcüsü daha yerli konuşsun isterdik. "Evet iyi etmiyorlar ama… Erdoğan da din üzerinden siyaset yapmasın!.." Dediği bu… Oldu mu ama?
Haçlı dünyası harekete geçmiş Peygamberimize saldırmakta, bu ülkenin Cumhurbaşkanını aşağılamakta, dinimizi bozmaya çalışmakta, polisleri camileri basmakta iken böyle bir söz edilemez!.. Edilirse yakışıksız ve yavan olur!.
İçeride muhalefetinizi yapın; lakin dışarıya karşı, hadi o cümleyi söyleyelim, evet; dışarıya karşı "yek niyet, yek cihet ve yekvücut" olmak zorundayız! Birlik ve beraberlik içinde olmamız şarttır. Şunlara rağmen nasıl görülmez, hissedilmez, aldırışsız durulur?
Haçlı cephesi, azmış ve kudurmuş vaziyette
Peygamberler Peygamberine,
Dinimize,
Türk milletinin hasta yatağından kalkmasında hizmeti geçen son lider Recep Tayyip Erdoğan’a fütursuzca saldırırken kendini millî telakki eden bir muhalefetin susma hakkı olamaz!..
…..
Mevlîd-i Şerîf Kandiliniz mübarek olsun.
...
2023 Büyük Türkiye yürüyüşümüz, büyük müjdelere vesile olsun!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.