AYDINUS KARANLIKTA

A -
A +

Arena'da müthiş bir maç oynandı.

Galatasaray kalitesini ortaya koyup, hakkıyla kazandı maçı. Nokta.
***Bugüne kadar yanlış hakem düdüklerini "iyi niyetli hata" olarak görüyordum.Fırat Aydınus'u izleyinceye kadar...Bir hakemin "kötü niyetli" olabileceğini gösterdi Fırat Hoca.Bir maça bu kadar "hata" sığmaz çünkü:Mustafa Yumlu ile Aykut Demir, ceza sahasında Gökhan Zan'ı sıkıştırıyor; Gökhan'ın forması sırtından çıkacak neredeyse; top oyunda ve pozisyon penaltı. Bu sezon aynı pozisyonda iki kez penaltı çalmış olan Aydınus devam diyor.Melo, planlı bir şekilde Olcan Adın'a olanca şiddetiyle çarpıyor. Kırmızı kartlık pozisyonda sarı kart bile yok.Colman'ın Semih'ten söktüğü topta Henrique ve Olcan kaleciyle karşı karşıya kalıyor; düdük ve faul!Riera, Olcan'ın boynuna dirsekle vurup ekarte ediyor, verdiği pas Galatasaray'a ilk golü getiriyor.Faulü yapan Sneijder, kartı gören Mustafa Yumlu...Drogba maç boyunca 3 kez sarı kartlık eylem yapıyor; tek kart görüyor.Hiçbir baraj nizami değil.***Fırat Aydınus bu maçı böyle yönetmek  zorundaydı.Çünkü:F.BAHÇE MAÇLARINA ÇIKAMIYOR: Caner'i Eskişehir'de haksız attığı için...BEŞİKTAŞ MAÇLARINA ÇIKAMIYOR: Beşiktaş'ın sonunu hazırlayan Olimpiyat Stadındaki Galatasaray derbisini tatil ettiği için...G.SARAY MAÇLARINA ÇIKAMAZ: Melo'yu Olimpiyat'taki olaylı Beşiktaş maçında attığı için... Şimdi Melo rakibini öldürse de bir sezonda ikinci kez atamaz!Peki hakemlik bu mudur?Elbette değildir!FIFA listesinde niye kategori düştü sanıyorsunuz Fırat Aydınus?

artı(+) 
> Sakat futbolcu Gökhan Töre, Elazığspor maçı sabahı İdari Menajer Önder Özen'e müracaat ederek MR çektirmek ve oynamak istediğini söyledi. Oyuncu MR sonrası "Ağrı hissetmiyorum, beni kadroya alın" dedi ve ikinci yarıda oyuna girdi.
> 88 yaşında ölen emekli öğretmen Mümtaz 
Güngörenler Amca,  84 yaşındaki karısı Nazmiye Hanımla yağmur çamur demeden  Fenerbahçe'nin her maçına geliyordu.

> Onur Kıvrak rakip takım forvetleriyle adeta tek başına boğuşuyor. Genç kaleci en son Galatasaray maçında beş gollük şutu çıkardı.

> Didier Drogba tam takım otobüsüne binerken kendisinden forma isteyen taraftarın talebini yerine getirmek için tekrar soyunma odasına gitti.

eksi(-)

> İdmanlara sarhoş geldiği söylenen, maç geceleri barlarda eğlenen Manuel Fernandes, Beşiktaş forması giymek istemediğini söyledi.
> Futbol hayatında hiç oyundan atılmayan ama Fenerbahçe'de üçüncü kırmızı kartını gören Portekizli Raul Meireles'ten sonra bir başka Portekizli Bruno Alves her maçta atılmak için özel çaba harcıyor. 
> Bursa maçında Mustafa Yumlu'ya tokat atan Gustavo Colman, G.Saray maçında Riera'yı yumruklayınca Trabzon formasıyla üçüncü kez kırmızı kart gördü. 
> Riera'yı soyunma odasına kilitleyip döven, geçen yılki Beşiktaş maçında Oğuzhan'a tükürüp, bu sezonki Beşiktaş maçında Motta'ya vurup atılan Felipe Melo, Trabzon maçında kırmızı kartı hak etti ama sahada hakem yoktu.
> Tweetlerim

>  BEŞİKTAŞLILIK DURUŞU       Son yıllarda hatırladığım sancılı vedalar: - Kleberson - Ferrari - Quaresma - Guti - Fernandes(Hocaları saymıyoruz!)
>     YABANCI RAPORU              Her hafta tam 51 tane yabancı futbolcu tribünde oturuyormuş; 5 futbol takımı demek... ve maliyeti 120 milyon Euro!
>     TFF BAŞKANI:    " Yapılan hakaretler beni ve sevenlerimi üzüyor." Eh, çok fazla kimse üzülmüyor demektir.     > YABANCIDAN 
 SPORTİF DİREKTÖR 
Luis Figo (İnter)  Leonarda (PSG)  Predrag Mijatoviç (Real)  Zinedine Zidane (Real)  Roberto Carlos (Anzhi)

KART GÖREN YABANCILAR
Oboabona (Rize)
Oscar Scarione (K.Paşa)Sane (Elazığ)*Tita (Antalya)*Samba Sow ( Karabük)*Bruno Alves (F.Bahçe)*Albert Riera (G.Saray)Didier Drogba (G.Saray)Gustavo Colman (Trabzon)*Didier Zokora (Trabzon)Gilles Binya (G.Antep)*Randall Azofeifa (Erciyes) *(*İşaretliler cezalı duruma düştü.)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.