Hakem haklı beyler!

A -
A +

Sakat maçtı. Önce kaleci Ramazan'ın, sonra Ersan Gülüm'ün sakatlıkları ilk on dakikayı götürdü. Daha 13.dakikada Ersan'ın yerini Escude'ye bırakması, Beşiktaş adına bazı şeylerin kötü gideceğinin işareti gibiydi.

Nitekim ikinci on dakika dolarken Ermin Zec'in müthiş golü geldi. Boşnak oyuncu topu ustaca düzeltip, Serdar'a rağmen harika vurdu.
İlk yarının kalan kısmı itiş kakışla geçti. 
Öyle ki, Beşiktaş'ın ilk yarıda Gençlerbirliği kalesinde bir iki serseri şutu dışında net pozisyonu yok.
İkinci yarı "komik" bir pozisyonla başladı. Zec soldan getirip kesti, kaleciyi de geçen topla buluşan Stancu, inanılmaz bir şekilde kale içinden topu dışarı attı, Beşiktaş'ı maçta tuttu.
Beşiktaş'ın "yalancı" baskısını başarıyla eriten Gençler savunmasının ileri gönderdiği toplar hep tehlike oldu. Bunlardan birinde bu kez Petrovic boş kaleye itemedi. 
Yine Özgür'ün benzer bir fırsatı harcamasını da sayarsak, Beşiktaş'ın farktan kurtulduğunu söyleyebiliriz. 
Gelelim artık Beşiktaş maçlarında "normal" hale gelen olay pozisyona...
Bir frikik öncesi hakem Yankaya net bir şekilde düdüğünü gösteriyor Olcay'a... Ama o, hakemi de iterek baraj kurmakla meşgul olan kaleci Ramazan'ı avlıyor.
İptal ve sarı kart doğru... (Hakemin kaleye giden topu neden dikkatle izlediğini ben de anlamadım sizin gibi.)
Beşiktaş ne çektiyse Beşiktaşlılardan çekti. Ligde Beşiktaşlı hocaların olması bir gurur olabilir ama o hocaların Beşiktaş'a kendini gösterme çabası 8 puana mal oldu.
Kaliteli yabancılardan kurulu Gençlerbirliği bu sezon büyük takımların belalısı oldu. Kuyt'ın ele avuca sığmaz döneminde Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikten sonra Trabzon'u yendiler, G.Saray ile berabere kaldılar, Beşiktaş'ı devirdiler.
Üç haftadır yenilmiyorlardı zaten.
Hakemler, eğitimcileri Jaab Uilenberg'in telkinlerini anlamamış; ofsayt yorumu değişmişti hani? Bekle abiciğim bekle, top ofsaytta olmayan adama gidiyor. Yazık oldu beş metre geriden fırlayan Tosic'in net pozisyonuna.
HHH
Beşiktaş'ı zor günler bekliyor.
Önder Özen neredesin, sesin gelmiyor?

MAÇIN ADAMI
Şifo'nun yeni sağ beki Gosso

KIRILMA ANI
Stancu'nun çizgiden golü kaçırması
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.