Eski lige yeni denge

A -
A +

Ara transfer döneminde onca gürültü patırtı yapıldı.

Özellikle ligde can çekişen takımlar yeni isimlerle takviye yaptı.
Netice ne oldu?
En çok transfer yapan kulüplerden Elazığspor ve Erciyes 7, Antalyaspor ile Rizespor 6, Kayserispor 5, G.Saray ve Karabük de 4 ismi sahaya sürdü.
İkinci yarı başlayalı 3 hafta oldu. Ve Antalyasporlu Eyong Takang Enoh ile Giray Kaçar, Erciyessporlu Cenk Ahmet, Elazığsporlu Zeegelaar ve Tanju Kayhan, G.Birliği'nden kaleci Johan Dahlin ve Hakan Aslantaş, Karabük'ten Eneramo 3 maçta 270 dakika oynayarak tam randıman verdiler.
Rize'den Ahmet Görkem Görk ile Lualua ve  Erciyes'ten Murat Yıldırım da 2 maçta 180 dakika ile iyi bir giriş yaptılar.
Konyasporlu Hleb ise gerek kariyeri, gerek asistleri, gerekse 3 maçta 242 süre almasıyla ligin yeni yıldızlarından biri oldu.
Antalyalı Semih Şentürk ise 3 kez forma giydiği toplam 49 dakikaya 2 gol sığdırmayı başardı.

 

 
Penaltı vermez, kart çıkarır
Fenerbahçe dış sahada üst üste üçüncü mağlubiyetini Sivas'ta alırken bunda hakem Yunus Yıldırım'ın katkısı vardı. Sarı-lacivertli takım bu sezon Yunus Yıldırım'la çıktığı Elazığ maçını 4-0, deplasmanda Rize maçını ise 2-1 kazanmıştı.


 
Sen ağlama...
Şampiyonluklardan uzaklaştıktan sonraki Trabzon kadrolarında, vasatların içinde biri sıyrılırdı.
Hami'ydi mesela... Yılda bir kere görülebilecek o müthiş frikik gollerinden her hafta atardı. Ama basit bir defans hatası veya kötü bir kaleci yüzünden o golü güme giderdi.
Ünal'dı... Üç büyük kulübün teklifine rağmen Trabzon'u seçip, hiç şampiyonluk yaşayamamak...
Şota'ydı... Selçuk İnan'dı... Burak Yılmaz'dı...
Bugün de Onur Kıvrak... Trabzon'un bu kadrosu için "fazla" bir kaleci... Zokora'nın stoper oynadığı (daha doğrusu oynayamadığı) maçta 4 gol yiyince ağladı.
Nihat Şahin, İzmirli... 25 yaşında... Daha önce 4 maça yedek çıkmış... Fenerbahçe karşısında ilk kez oynadı ve kazandı. Ürkek başladığı maçta giderek ayakları yere bastı ve hele Sow'un şutunu çıkarışıyla maçı çevirince, "zaferin" sonrasında hüngür hüngür ağladı.


 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.