Yaşasın Türk futbolu!

A -
A +

Caner'in attığı ilk kornerden sonra "Allahım, Fenerbahçe korner kazanmasın" diye diken üstünde izlediğimiz bir maçın nesini yazalım?

Bir an düşünün; Trabzonspor Başkanı Faruk Özak... Fenerbahçe Başkanı Güven Sazak...    Böyle olaylar olur muydu?
İyi düşünün.
****
Şike soruşturmasından sonra 10. randevuydu bu... Bugüne kadar bu çapta gerginlik olmamıştı.
Şimdi neden oldu?
İyi düşünün.
***
Trabzonspor seyircisini savunacak halim yok. Kapı kolu, kiremit, maytap... Hatta Fenerbahçe bayrağının asılı olduğu koca direği büktüler. Sanırsın kucaklayıp, koç başı gibi Volkan'ın kale kapısını yıkacaklar.
***
Ama... Volkan Demirel... Neden Ali Sami Yen'deki derbide, Arena'daki milli maçta, Avni Aker'de en çok tepki çeken adam o?
İyi düşünsün.
***
Uluslararası maç tecrübesi daha fazla olan Fenerbahçeli futbolcular kriz ortamına alışık... Yarım devreyi iyi oynadılar. Müthiş bir golle maçı önde götürüyorlardı.
Trabzonsporlular daha gergindi. Ki, bu filmi iki takımın "rakip" olmaktan çıkıp "hasım" olduğu son yıllarda çokça izledik. Hep Fenerbahçe kazandı.
Trabzonlular bunu iyi düşünmeli.
***
Maç yeterince gergin değilmiş gibi eski Fenerbahçeli Özer Hurmacı'nın tribünleri "Haydi! Haydi!" diye coşturmaya çalışması yangına körük...
Emenike'nin kendisine isabet eden cismi abartıp yerlerde kıvranması tahrik...
Ama dün doğru olan hiçbir şey yoktu ki, hakem Bülent Yıldırım'ın soyunma odasına gitmesinden gayri...
***
Şike davasından sonra iki kulübün hukuki savaş vereceği yeni bir krizimiz oldu.
Hayırlı olsun.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.