Ağzına biber sürerim

A -
A +
Yüce Meclis'in 11 Aralık 2013 günkü oturumunda CHP'li Sayın Muharrem İnce, AK Partili Zeyid Aslan'a, "S..ir ya" derken, Tokat milletvekili Sayın Zeyid Aslan da İnce'ye, "Senin k... s..." diye cevap verdi.Dönemin Beşiktaş Başkanı Sayın Yıldırım Demirören, sahada kararlarını beğenmediği hakeme öfkesini, Protokol Tribünündeki Merkez Hakem Kurulu Başkanı Oğuz Sarvan'dan çıkarmıştı; "Hepinizin ana..."Tıpkı CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zonguldak'ta halka hitap ederken dediği gibi; "Benim adımı yolsuzlukla anarsan.. ana.. söylemiyim, gerisini söylemiyim."Milli Takımlar Teknik Direktörlüğü ile yetinmeyip "Türkiye Futbol Direktörü" makamına oturan Sayın Fatih Terim'in, geçen sezon Mersin İdman Yurdu maçında kararlarını beğenmediği hakem Süleyman Abay'a ettiği küfürleri kısaltma ile bile veremiyoruz. Sayın Terim, stat çıkışında "Evet ettim, söylüyorum işte" demiş ve 7 maç ceza almıştı.Genç Parti Genel Başkanı Sayın Cem Uzan'ın, yengesi Sayın Yeşim Salkım'a telefonda, "..beton dökerim.." şeklindeki uyarısını unuttunuz mu?Fenerbahçe'nin eski ve renkli yöneticisi, gazete patronu Sayın Ömer Çavuşoğlu ekranda tabletini çalıştıramayınca durumu "A... k..." şeklinde değerlendirmişti.Ünlü ve yetenekli sanatçımız Cem Yılmaz'ın gösterilerinde açık seçik küfür ettiği bölümler en çok gülünen anlar...Dönemin Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Haluk Ulusoy, havuzu karıştırmak isteyen iki kanala tepkisini, "ATV'sinin de Şov tivisinin de..." şeklindeki ses kaydıyla ortaya koymuştu. Milli Takımımızın değerli kaptanı Emre Belözoğlu Kasımpaşa yedek kulübesine parmak sallamıştı; "O.. ç.. ana..."Eski filmlerde Kemal Sunal'ın "Eşşoğlusu" vardı çok çok... Şimdiki filmler "doğal olsun diye" galiz küfürler içeriyor.Yayıncı kuruluşun hakem otoritesi Sayın Erman Toroğlu "Bursa kalecisi Şenol'un annesi..." biçiminde pozisyon değerlendirmesi spor literatürümüze geçti.Milli Takımımızın kıymetli sol beki Caner Erkin, cezalı olduğu maçta tribünden hakemi selamlamıştı; "Has.. la... şeref.. köp.. senin ana..."Berlin Panterimiz Sayın Turgay Şeren'in spor programındaki "Yok artık ebe..." tepkisi en çok izlenen videolar arasında, Gökmen Özdenak'ın yine bir spor programındaki "..ki Nobre'yi Fenerbahçe'de iki sene izledik, yahu a.. k..." videosuyla yarışıyor.Kasımpaşa Kulübü'nün gayri resmi başkanı, gazete patronu Sayın Turgay Ciner'in ses kaydında "Açtım Şansal'ın ana.. av.." beyanı daha yeni.Şike tapelerinde Sayın Aziz Yıldırım, Sayın Göksel Gümüşdağ, Sayın Halil Ünal, Sayın Bülent Uygun, Sayın Ali Yıldırım, Sayın Levent Kızıl, Sayın Sinan Engin... (hatırlayamadıklarım kusura bakmasın lütfen) en üstü açılmadık, en sunturlu küfürleri ediyordu.***Ey Fırat Aydınus! Utanmıyor musun küfür etmeye?

Mesele hakemin hakaretideğil yeğen, hakeme hakaretAcaba Meireles hakeme tükürdü mü? Sıvı var mıydı? 8 maç cezayı 4 maça düşür. Hakem Halis Özkahya'yı çiğne...Donk topu topa vurdu sorumsuzca...Futbolcuya ceza verme, maçı tekrar et. Barış Şimşek'i çiğne...Fatih Terim G.Saray -Trabzon maçında hakeme hakaretten 3 maç ceza alsın. 2'ye düşür, 1 yıl ertele... Hakem Tolga Özkalfa'yı çiğne...

Teklif...F.Bahçe ile Trabzonspor'un oynayacağı maçlar "ev sahibi takım lehine 3-0 hükmen" karara bağlansın. Oynanmasın ve kimse üzülmesin! Çünkü kısa vadede çözüm gözükmüyor. Kimsenin çözüm için kafa yorduğu da yok zaten...Tam tersine, bu husumet her yıl artarak sürüyor.İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçilmesi de, Mahmut Uslu'nun tekrar Fenerbahçe yönetimine dönmesi de "savaşı güçlendirmek" için...Volkan Demirel, Özer Hurmacı gibi "aktörler" bardağı taşıran damla sadece...Almanya'da bütün bir futbol tarihine sığacak olaylar Türkiye'de 23 haftaya sığdı!Almanya'yı kasıtlı söyledim; çünkü bu sezon iki çarpıcı olay yaşandı orada...Biri, auta giden topun gol sayılması, diğeri lehine penaltı verilen futbolcunun bu penaltıyı iptal ettirmesi...Kimsenin de gıkı çıkmadı.Kaç fırın ekmek lazım bize?


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.