Hababam güm güm güm!

A -
A +

Hababam Sınıfı projesi, son yıllarda çeşitli tartışmalarla itibarı sarsılan Fenerbahçe'ye sempatiyi arttırmak için iyi kotarılmış bir PR çalışmasıdır.

Fenerbahçe'nin vitesi yükselttiğinde net pozisyonlar bulduğu, yürümeye başladığı anlarda da Kayseri Erciyes'in üst üste paslarını seyrettiği bir mücadele oldu özetle...
Ama maçın her anında Fenerbahçe'nin bu maçı kazanacağı görüntüsü vardı.
Şaşırtıcı olan Emenike'nin bu kadar başına buyruk futbolu, buna rağmen Ersun Yanal'ın dönüp de kulübedeki Pierre Webo'ya bakmaması... Emenike bırakın Fenerbahçe'nin hücum aksiyonlarını, "Hababam sevincini" bile bozdu :)
Ve elbette Moussa Sow gibi bir golcünün, kaleciyle baş başa durumda üç kez topu Gökhan'a teslim etmesi... Ve tabii gözyaşlarına boğulması... Kaleci olsam, "Gel at abiciğim, bu kadar kahretme" derdim sanırım. 2014 yılında hiç gol atamamış olması bu duygusallığı tetiklemiş olabilir.
***
Her iki yarının başında iki net pozisyonu çıkaran Volkan Demirel rağmen maçın yıldızı, 70 ile 79. dakika arası tam 4 net pozisyon çıkaran Gökhan Değirmenci'dir.
***
Hababam Sınıfı projesi, son yıllarda çeşitli tartışmalarla itibarı sarsılan Fenerbahçe'ye sempatiyi arttırmak için iyi kotarılmış bir PR çalışmasıdır.
Ve mimarını tebrik etmek gerekir.
***
Erciyes, hocasının kimliğine bürünmüş. Cesur oynadılar. Ezilmediler.
***
Yunus Yıldırım, Hüseyin Göçek hatta Cüneyt Çakır gibi "kurt" hocalardan yakınan Fenerbahçe'ye verilen "kuzu" hakem Çağatay Şahan'ın, kendisini kolundan çekip, göğsünü tırmalayan Gökhan Gönül'ü sarı kartla geçiştirmesi meslek hayatı boyunca boynuna asılmış bir yafta olarak kalacak.

MAÇIN ADAMI

9 dakikada 4 gol çıkaran Gökhan Değirmenci

KIRILMA ANI

 Elbette Emenike'nin rövanş golü!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.