Başım darda gönlüm hovarda

A -
A +

Lig ikinciliği için kötünün iyisi kim olacak? Ve bizim bu kadar kötü futbol için Biliç'lere, Mancini'lere ihtiyazımız var mı?
Geçen sezon bu günlerde "kurtarıcı" diye Beşiktaş'a gelen bir futbolcu vardı hatırlar mısınız? Hatırlamazsınız.        Çünkü o şimdi Beşiktaş'ta Motta, Uğur, İsmail'den geriye doğru sayarsak, dördüncü sol bek durumunda!
Gökhan Süzen'i geçtim. (Çünkü Türkiye zaten futbolcu harcama ülkesi... F.Bahçe'nin yine Kayseri'den getirdiği Serdar Kesimal'dan tut, G.Saray'ın Kayseri'den aldığı Salih Dursun'dan çık; onlarca örnek var.)
Şu garipliğe dikkatinizi çekerim:
 Cenk Gönen - Serdar Kurtuluş, Tomas Sivok, Julien Escude, İsmail Köybaşı - Gökhan Töre, İbrahim Toraman, Sezer Öztürk, Uğur Boral - Manuel Fernandes - Filip Holosko.
Kaleciyi takımı tamamlamak için koydum... Geriye kalan isimler ya sakat, ya üstü çizilmiş... Ersan Gülüm, Gökhan Süzen, Kerim Frei, Muhammet Demirci'ye bu "hovarda" kadroda bile yer bulamadım.
Tuhaf değil mi?
Açık ara şampiyonluğa koşan Fenerbahçe "dolu dolu" 15 futbolcuyla gidiyor.
***
Maçta doğru dürüst aksiyon olmayınca böyle sağa sola sarıyoruz.
Düşünün ki Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda tek ciddi pozisyon Beşiktaş adına Mustafa Pektemek'in rövaşata girişimi, dakika 49... Bir de Olcay'ın Waterman tarafından çelinen bir şutu var 72'de...
Tolga Zengin'in net kurtarışı yok. Kalecinin şişirdiği topta Beşiktaş defansı hazırlıksız yakalandı; Pedro Eneramo'nun arkasında nal toplayınca Karabük'ün maçta attığı tek şut gol oldu.
Lig ikinciliğini yeniden tartışmaya açabiliriz.
Kötünün iyisi kim olacak?
Ve bizim büyük takımlarımızı bu kadar kötü oynatmak için Biliç'lere, Mancini'lere ihtiyaç var mı?
***
Karabük savaşan bir takım... El ele tutuşmayı bırakmışlar; bir topa üç kişi koşuyor.
Bu sahada Fenerbahçe'yi yenip, G.Saray'a yenilmedikten sonra Beşiktaş'ı da devirdiler. Kutlamak lazım.

MAÇIN ADAMI

Michael Eneramo

KIRILMA ANI

Son dakika golü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.