Hocam, bu Jones iyi futbolcu...

A -
A +

Beşiktaş, Vodafone Arena için yabancılarını çok iyi seçmeli... Jermaine Jones dünkü performansıyla "Arena seçmelerini" kazanabilir.

Konyaspor'un iyi başladığı, Beşiktaş'ın iyi götürdüğü bir beraberlik maçı...    Kopya gibi;     Ali Turan ortalıyor, Kabze yakın mesafeden kafayı kalecinin üstüne vuruyor.
Oğuzhan ortalıyor, Almeida yakın mesafeden kafayı kalecinin üstüne vuruyor.
İsmail Köybaşı uzaklardan vuruyor, İtandje çeliyor.
Ramon Motta uzaklardan vuruyor, İtandje kurtarıyor.
Geçen hafta Kayseri maçında sol önde oynayan Motta'yı bu kez Olcay'la değişimli sağ önde de görüyoruz. Her fırsatta "Burada mutluyum, Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" diye adeta yalvaran Brezilyalı futbolcu oluyor mu sana joker...
***
İkinci yarıya da iyi başlayan Beşiktaş gol için Gökhan Töre'nin oyuna girmesini bekledi. (Hani Gökhan sezonu kapatmıştı?)
Bitime yirmi dakika kala sahne alan Gökhan, bir aylık ayrılıkta futbolu özlediğini hemen hissettirdi. Kendine has kısa ve çabuk duvar paslarıyla maçı hareketlendirdi. Olcay'a verdiği pas ise devamında Oğuzhan'ın kafa golünü getirdi.
Ama Beşiktaş'ın müzmin hastalığı bu; maç bitmedikçe gol yemeye hazır bir takım!
Son saniyedeki Gekas golü Beşiktaş'ta kolay atlatılmayacak bir travmaya sebep olabilir. Şampiyonlar Ligi finalini kaybetmiş gibiydiler.
***
Beşiktaş, Vodafone Arena için yabancıları çok iyi seçmeli. Jermaine Jones dünkü performansıyla "Arena seçmelerini" kazanabilir.
***
Stuttgart'lı, Arsenal'li hatta Barcelona'lı, Konyalı Aliaksandr Hleb yoruluncaya kadar maçı çekip çeviriyor.
Uğur Tütüneker'den hoca olmaz; Mesut Bakkal sezon başında şu takıma gelseydi Konya şimdi UEFA'ya oynuyor olurdu.
***
Hakemliğimizin gelecek yıllardaki umutlarından Çağatay Şahan son bölümkde zorlandı. Bence Hasan Kabze'yle sarı kart göstermekte acele etmesi dışında hatası yoktu.

MAÇIN ADAMI

Jermaine Jones

KIRILMA ANI

Gekas'ın son saniye golü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.