Yar bana biraz futbol

A -
A +
"Saracoğlu tribünlerini dolduran 50 binin üzerindeki insan için sonuç ikinci plandaydı. Oyunun adı 'Yar bana biraz futbol medet' şeklindeydi"


Kendi futbolundan soğuyan Türk insanı, ABD'nin Harlem'i gözüyle gördüğü Brezilya'ya büyük ilgi göstermişti.Bu maçın taktiği, kadrosu, sonucu kimsenin umurunda değildi.
50 binin çoğu Brezilya'nın futbolunu izlemeye gelmişti.
Pozitif oyun peşindeydiler.
Günün sonunda elbette Türkiye'nin kazanması fena olmazdı ama sonuç ikinci plandaydı. Yani Saracoğlu sahnesindeki oyunun adı "Yar bana biraz futbol medet" şeklindeydi. 
***
Ağır sıklet güreşçi ile tüy sıkletin maçında beklenen daha 20. dakikada oldu. Brezilya'nın gol atmasında garip bir şey yoktu ama şaşılacak olan Neymar'ın topu ayağına aldığı anda Ozan ile Volkan'ın gol olmadan teslim bayrağını çekmeleriydi. 
Maçın ve gecenin yıldızı, gösterinin başrol oyuncusu Villian'ın ortasını Semih'in tamamlaması ise twitter geyikleri için malzeme oldu. 
İlk yarıda olumlu işlerimiz bizim Brezilyalı Arda'nın nefis şutu ve Mevlüt'ün kafa vuruşuyla sınırlı kaldı. 
Bu oyunla Villian'a bir gol yakışırdı; o da "temiz" vurdu ve 3 oldu. 
***
Brezilya biraz "sıksaydı" Almanya'dan aldığı ağır yenilginin acısını birebir çıkarırdı. 
***
Skor bir yana... Kötü olan şu; dünyada her şey ileri giderken, biz 2002'de Ulsan'da tribünde hop oturup hop kalktığım maçtan çoooook geri gitmişiz. 
Hep beraber başardık!
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.