Yok canım daha neler!

A -
A +

Kafası fena halde karışık bu takım seyrettiğim en kötü Trabzonspor'du. İnşallah bir daha tekrarını izlemeyiz... 

Adamın "bu kadar cehalet ancak eğitimle mümkündür" dediği gibi, bu kadar kötü futbol oynamak ancak antrenmanla mümkün galiba...
Urbain Braems'in ve Şenol Güneş'in Trabzonsporlarında vasat gelen oyuncu yıldız olurdu. 
Son dönemde Trabzonspor'a gelen yıldız oyuncular futbolu unutuyor. Oscar Cardozo gibi, Erkan Zengin gibi, Sefa Yılmaz gibi...

Üsküp'te bir türlü istediği futbolu tutturamayan Trabzonspor şaşkınları oynadı. İki kanadı da çalışmayınca hücuma top taşımak mümkün olmadı. Cardozo'nun maçta olduğunu taa 60'ıncı dakikada kafa şutunda hatırladım. Bu dağınık oyun 23'üncü dakikada araya atılan bir topla cezalandırıldı; Salih ofsaydı bozunca bomboş durumdaki tecrübeli İlijoski, Uğurcan'la karşı karşıya klas vurdu, golü yedik. 

Robotnicki "pislik" bir takım. Yani futbol üçkâğıdı bakımından... 
Çok vurdular, çok çamura yattılar. 

Trabzonspor elbette bu değil. 
Biraz Salih, biraz Constant biraz Yumlu... 
Trabzonspor bu takımı eleyecektir. Zaten elenirse dükkânı kapatıp gitsin!
Biraz şamata yapalım: İyi bir Özer, iyi bir Erkan, iyi bir Cardozo, iyi bir Mbia, iyi bir Ekici, iyi bir Deniz... Adam gibi bir Onur... döndüğünde, Trabzonspor takım gibi bir takım olur!

MAÇIN ADAMI
Her şeye rağmen Salih Dursun
KIRILMA ANI
Çizgi savunmanın arasına atılan top
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.