Bas bas paraları Nani'ye!

A -
A +
Kemal Ağabeyi (Belgin) kızdırma pahasına diyorum ki, Kadıköy'de Anadolu takımları karşısında her zaman Fernandao - Van Persie ikilisini oynatmak yerinde bir karardır.Kaldı ki Van Persie, Fernandao gibi ceza sahası müdavimi değil; sık sık iki kanada da açılarak top getiriyor, servis yapıyor.Nani'ye attırdığı gol tam bir Manchester United yapımıydı.Para vereceksen Van Persie gibi, Nani gibi adamlara yatıracaksın. Sürpriz olmaz.
KANADIM YOK, UÇAMAM
Fenerbahçe, iki beki Hasan Ali ve Şener'in bilindik performanslarının altında kalmasına rağmen baskılı oynadı. Maçın her anı "gol kokuyordu." Belki -Nani'nin iki kafası dışında- çerçeveyi bulamadılar ama maç Antalya yarı sahasında oynandı.Bir stoper hatası her şeyi alt üst ediyordu ki Nani izin vermedi.Fenerbahçe yıldızlar topluluğu ve forma çok kıymetli, kabul... Ama Fernandao'yu, geçen sezon asitleriyle besleyen adamlarla aynı anda sahada tutmamak ilginç bir Vitor Pereira tercihi olarak dikkat çekti. 
HOCA SAKATLIK VAR!
 Dakika 38... Antalyaspor'da Emre Akbaba sakatlanıyor... Yerine Brezilyalı bir akbaba giriyor; Guilherme...Dakika 43... Ba ilk yarının sonunda sakatlanıyor... Yerine Kadlec giriyor...Dakika 70... Gelişen Antalyaspor atağında Eto'o topu ceza alanı yakınlarına kadar taşıyıp pasını "sakatlık piyangosuyla" oyuna giren Guilherme'ye vermek istiyor. Bir başka sakatlığın forma ikram ettiği Kadlec rahat pozisyonda düşüyor. Seken topa Guilherme müthiş vuruyor.Fenerbahçe, Nani ile avucunun içine aldığı puanları kaybetmek üzere...İki sakatlık... Sonradan oyuna giren iki kader adamı...Derken, maçın manşetini atmaya kararlı Nani, uzatma dakikalarında bir kez daha sahne alıyor.Tribünlere gelen biletli seyircinin belli bir bölümünde Eto'o'nun katkısı vardı belki... Ama Kjaer, Eto'o hayranlarının hevesini kursağında bıraktı. Kamerunlu yıldız, kariyerinin en silik maçlarından birine imza attı.

MAÇIN ADAMI: Tartışmasız Nani...
KIRILMA ANI: Elbette frikikle gelen "Nani'k"
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.