CHP kanatlandırır!

A -
A +
Muharrem İnce nice zamandır miting meydanlarında "Cumhurbaşkanı seçildiğimde sizi uçuracağım" deyip duruyordu. Nasıl uçuracağına dair ilk örneği önceki gün izledik!
Kendisiyle fotoğraf çektirmek için sahneye çıkan CHP'li seçmenden bahsediyorum. Fotoğraf çekimine kadar her şey normal, çekim bittikten sonra adam pırr, uçuşa geçiyor!
Anlaşılan korumalar, Muharrem İnce'nin "Ateşleyin bakalım" sözünü çok yanlış anlamış. 
İki gündür izleyip duruyorum. 
O nasıl uçurmadır, nasıl fırlatmadır öyle?
Adamın günlerdir, "Köprülere, havaalanlarına, yerli otomobile, hızlı trene gerek yok. Gelir gelmez o projeleri iptal edeceğim" demesinin hikmeti buymuş meğer!
Uçuracak, fırlatacak hepimizi kardeşim. “Hızlı trene, uçağa, otomobile ne gerek yok, o iş bende” diyor!
Sanayi 4.0’dan önce teknoloji 4.0’ı gerçekleştirdi. Roketsiz insan uçurmaya başladı!
O değil de…
Reklamcılar bu görüntü üzerinden CHP'ye çok güzel bir seçim reklamı yapabilir diye düşünüyorum. 
"CHP adamı kanatlandırır..."
Yahu hakikaten o nasıl fırlatmadır birader. Sanki kamyona karpuz fırlatıyor! 
Yalnız ben adamın fırlatılışını beğendim beğenmesine ama gittiği mesafe çok kısaymış gibi geldi bana. Bence bir sonraki fırlatmada mancınık denenmesi daha faydalı olur!
İşin şakası bir yana...
İzlediğimiz görüntü, seçim öncesi ve seçim sonrası neler yaşayacağımıza dair kısa özet gibi olmuş. Siz o fotoğraf çekimini, vereceğiniz oy gibi düşünün. Oyu verdikten sonra artık nereye fırlatılırsınız, varın siz hesap edin. 
Ve şu noktaya da özellikle dikkat edin.
Bu adam, "Ben halktan korkmuyorum ki yüzlerce korumayla gezeyim. Ben bisikletle işe gidip geleceğim ve koruma ordusuyla dolaşmayacağım" diyordu değil mi?
Daha Cumhurbaşkanı olmadan kaç korumayla gezdiğini ve o korumaların vatandaşa daha şimdiden nasıl davrandığını görüyor musunuz?
Bakın!
"Tilkinin kırk hikâyesi vardır, kırkı da tavuk üzerinedir" diye çok sevdiğim bir söz var. 
Olana bitene dikkatli bakın.
Kendine "Millet İttifakı" adını koyan bu yapının, milletten yana güzel bir hikâyesi olmadığını göreceksiniz. 40 hikâyeleri var, 40'ı da Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak ve Recep Tayyip Erdoğan'ı yargılamak üzerine...
Bunun dışında bir düşünceleri yok!
Abdülhamid'i devirenlere "Şimdi ne yapacaksınız?" diye sormuşlar. Devrin hainleri, "Vallahi biz bütün planımızı Abdülhamid'i devirmek üzerine yaptık, sonrasını hiç hesaplamadık" diye cevap vermiş. 
O hesapsızlığın bizi ne hâllere getirdiğini hepimiz yaşayarak öğrendik.
Şimdi de aynı...
Herkesin planı Erdoğan'ı göndermek ve yargılamak üzerine. Sonrası için bir planları, bir projeleri yok! 
Pardon var, olmaz olur mu?
En büyük projeleri; havaalanı, Kanal İstanbul, hızlı tren, otomobil, İHA, SİHA gibi dev projeleri durdurmak!
Bir başka noktaya dikkatinizi çekmek istiyorum. 
Birkaç gündür CHP'li belediyelerin yönetiminde olan Edirne'den ve İstanbul'un Avcılar ilçesinden gelen haberleri izliyorsunuz değil mi?
Belediye, temizlik işçilerinin maaşlarını ödeyemediği için çöp dağları oluşmaya başlamış. Yöre halkı, tıpkı 2000 yılı öncesinde olduğu gibi, çöp dağlarının arasında maske takarak dolaşıyor. 
Google'dan bu görüntüleri izleyebilirsiniz.
Yahu elindeki iki belediyedeki çöpleri temizlemeye aciz olanların, bu ülkenin sorunlarıyla başa çıkacağına, sizi uçuracağına, size harika bir gelecek vereceğine gerçekten inanıyor musunuz?
Afrikalıların, "Sadece aptallar suyun derinliğini iki ayağıyla kontrol eder" diye güzel bir sözü var. 
Bu sözü ısrarla hatırlatıp, yazıyı şu soruyla bitirelim:
Sen bu pisliği, iki ayağınla kontrol etmekte kararlı mısın birader?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.