Yaşlı kadın eylemcileri böyle azarladı - İZLE

/ Kaynak: İHA
Yaşlı kadın eylemcileri böyle azarladı - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Okmeydanı'nda polise saldıran eylemcilerin yanına giden yaşlı kadın, sert tepki gösterdiği maskeli grupla 5 dakika boyunca tartıştı.

Okmeydanı'nda polis ile eylemci grup arasında yaşanan gerginlik esnasında, olayları izlemek için çok sayıda vatandaş toplandı. Yaşlı bir kadın, eylemcilerin bulunduğu sokağa indi. Polise taş, misket, havai fişek ve molotof kokteyli atan eylemcilerin yanına kadar giden yaşlı kadın, yaşanan olaylardan dolayı gruba sert tepki gösterdi. Yüzleri maskeli eylemciler ile kadın arasında bir süre tartışma yaşandı. Yaklaşık 5 dakika boyunca eylemciler ile tartışan yaşlı kadın, grubu ikna edemeyince, geri döndü.

EYLEMCİLER GÖSTERİ SIRASINDA SES BOMBASI ATTI
Polisle çatışan yaklaşık 20 kadar yüzü maskeli gösterici, sokaktan vatandaşların geçtiği sırada ses bombası attı. Bombanın patlamasıyla büyük gürültü oluşurken, yaralanan olmadı.

DONDURMA YİYEREK OLAYLARI SEYRETTİ
Okmeydanı'nda olayları merak eden bazı vatandaşlar eylemi izledi. Bir vatandaşın olayları dondurma yiyerek izlemesi ise dikkat çekti. Bazı vatandaşların da cep telefonlarıyla fotoğraf ve görüntü çektiği görüldü.

DÜĞÜNE GELDİLER EYLEMLERİ İZLEDİLER
Olayların çıktığı sokakta iki farklı düğün salonuna gelen vatandaşlar da, salondan dışarı çıkarak olayları izledi. Molotof ve taşların atılmasına aldırış etmeyen vatandaşları polis, anons ederek olay yerinden uzaklaştırmak istedi. Polisin anonsuna rağmen vatandaşlar, olayları izlemeye devam etti.

ARKADAŞINI GÜÇLÜKLE UZAKLAŞTIRDI
Polisle çatışmaya giren grubun, yaptıkları kalkanların arkasına geçerek molotof ve taş attıkları görüldü. Polise doğru yürüyen bir eylemciyi ise arkadaşları olay yerinden zorlukla uzaklaştırdı. Okmeydanı'nda molotof, taş ve ses bombası atan gruba poliste plastik mermiyle karşılık verirken, olay yerinde eylemler devam ediyor.
##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...