Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ekmelettin İhsanoğlu'nun Twitter takipçisi hızla artıyor - İZLE

/ Kaynak: DHA
Ekmelettin İhsanoğlu'nun Twitter takipçisi hızla artıyor - İZLE

GÜNDEM Haberleri  / DHA

'Çatı aday' Ekmeleddin İhsanoğlu, resmi twitter hesabından bir video yayınladı. Öte yandan İhsanoğlu'nun takipçi sayısı 17 binden 45 bine yükseldi.

Daha önceleri twitter kullanmayan ve geçtiğimiz günlerde yeni hesap açarak twitter kullanıcıları arasına katılan Ekmeleddin İhsanoğlu'na ait resmi hesabın hangisi olduğu birkaç gün boyunca muamma olmuştu. Benzeri isimle pek çok hesap açıldığı için İhsanoğlu'nun hesabının hangisi olduğu netleşememişti. Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendi twitter hesabından attığı tweetle İhsanoğlu'nun resmi twitter hesabının @profdrihsanoğlu olduğunu açıkladı. Bu açıklamayı yaptığı sırada 17 bin olan İhsanoğlu'nun takipçi sayısı, 24 saat bile geçmeden 45 bine yükseldi.

Öte yandan İhsanoğlu, kendi twitter hesabında, twitter hesabıyla ilgili video paylaştı. İşte "İyi akşamlar, resmi Twitter hesabım ile ilgili spekülasyonların daha fazla gündeme gelmemesini umut ediyorum" tweetiyle paylaşılan ve arkasındaki duvarda yer alan semazen portresiyle kameralara konuşan İhsanoğlu'nun paylaştığı o video...##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...