Yurtta hava durumu nasıl olacak?

Yurtta hava durumu nasıl olacak?

YAŞAM Haberleri

Yapılan son değerlendirmelere göre yurtta hava şöyle...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Erzurum, Ağrı, Van ve Sakarya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Kastamonu, Karabük ve Çankırı çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.


Hava sıcaklığının kuzeybatı kesimlerde 3 ila 6 derece azalacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara, Batı Karadeniz kıyıları ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:


Ankara: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 32


İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 27


İzmir: Az bulutlu 34


Adana: Az bulutlu ve açık 39


Antalya: Az bulutlu ve açık 37


Samsun: Parçalı bulutlu, iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 25


Trabzon: Parçalı bulutlu, iç kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28


Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27


Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 39

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...