Hatay'da 27 Aralık'ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla devrem konutları teslim edilecek. Son teslimatın yapılacağı deprem bölgesine ilişkin 'Tohum' filminin görüntülerini paylaşan Bakan Kurum, "11 şehri ilmek ilmek dokuduk, çiçek gibi kentleri yeniden kurduk" dedi.
Edirne’de Kapıkule Gümrük Kapısı’nda görev yapan bir gümrük memuru, araç kontrolü sırasında iki otomobil arasında sıkışarak ağır yaralandı. Gurbetçi şoför ise vitesi geri almak isterken yanlışlıkla ileri aldığını söyledi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Şile Belediyesi’ne yönelik bir 'rüşvet' operasyonu daha düzenledi. Operasyonda 1'i cezaevinde olmak üzere 23 şüpheli gözaltına alındı.