Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hüseyin Hilmi Işık Efendi yâd ediliyor

Düzenleyen:
Hüseyin Hilmi Işık Efendi yâd ediliyor

Ramazan 2016 Haberleri

15 yıl evvel aramızdan ayrılan büyük İslâm âlimi Hüseyin Hilmi Işık için bu akşam Esenler'de anma programı düzenleniyor.

Büyük İslâm âlimi Hüseyin Hilmi Işık, Esenler Belediyesi'nin düzenlediği, "Anadoluyu Mayalayanlar" programı kapsamında bugün anılacak. Saat 23.30’da Esenler Dörtyol Meydanında düzenlenecek program, Kur'an-ı kerim tilaveti ile başlayacak. Sinevizyon gösteriminin ardından ilahiyatçı yazar Osman Ünlü, Hüseyin Hilmi Işık'ın “rahmetullahi aleyh” hayatından kesitler sunacak. Hayatı boyunca insanlarla iyi geçinmeyi, güzel ahlâk sahibi olmayı tavsiye eden ve yetiştirdiği binlerce öğrencisi ülkeye faydalı hizmetlerde bulunan Hüseyin Hilmi Işık, 26 Ekim 2001 tarihinde vefat etmiş, Eyüp Sultan'daki Kaşgari Dergâhındaki aile kabristanına defnedilmişti. Hüseyin Hilmi Işık'ın; Tam İlmihâl Se'âdet-i Ebediyye kitabı başta olmak üzere Türkçe, Almanca, Fransızca, Arapça ve Farsça dillerinde çok sayıda dinî, tarihî, kültürel konularda yayınlanmış eserleri bulunuyor.

Düzenleyen:  - Ramazan 2016
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...