- Cemevi kararı Resmi Gazete'de
21 dakika önce

Cemevi kararı Resmi Gazete'de: Artık bakanlık karşılayacak

Cemevlerinin aydınlatma giderlerinin ödenmesine dair yönetmelik, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Cemevlerinin aydınlatma giderleri Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından karşılanacak. Yönetmelikte ayrıca, ödeme yapılmayacak haller de belirlendi.
 - Erdoğan bugün Heniyye'yi kabul edecek
23 dakika önce

Dünyanın gözü bu görüşmede! Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Hamas lideri Heniyye'yi kabul edecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün çalışmalarını yürüttüğü İstanbul'da, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ile görüşecek.
 - 8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
1 saat 10 dakika önce

8 ilde 'Mahzen-30' operasyonu! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi

Batman merkezli 8 ilde jandarma tarafından düzenlenen 'Mahzen-30' operasyonlarında elebaşılığını Doğan Güney’in yaptığı ve 'Odacılar' olarak bilinen organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda organize suç örgütünün yöneticilerinden Yonca Onat’ın da aralarında bulunduğu 34 şüpheli yakalandı.
 - Meteoroloji'den 45 kente 'sarı' uyarı
2 saat 1 dakika önce

Meteoroloji'den tam 45 kent için sarı kodlu uyarı! Sağanak ve fırtına çok kuvvetli olacak

Meteoroloji 20 Nisan hava durumu tahminlerini paylaştı, İstanbul, Ankara ve İzmir dahil 45 kent için sarı kodlu uyarıda bulundu. Yurdun batısına sağanak ve fırtına çok kuvvetli gelecek, sıcaklıklar yer yer 2 ila 4 derece azalacak. İşte günün tahminleri ve MGM haritaları...
 - Beylikdüzü'nde korkunç kaza! Sürücü olay yerinde öldü
2 saat 59 dakika önce

Beylikdüzü'nde korkunç kaza! Sürücü olay yerinde hayatını kaybetti

İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle Beylikdüzü'nde direksiyon hakimiyetini kaybeden ve aydınlatma direğine çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.
 - Anayasa Mahkemesi üyeliğine seçme kararı Resmi Gazete'de
3 saat 17 dakika önce

Resmi Gazete'de yayımlandı! Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, İbn Haldun Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Çınar Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeliğine seçildi.
 - Haniye ve Şukri Türkiye'ye geliyor! Gündem Gazze...
3 saat 56 dakika önce

Haniye ve Şukri Türkiye'ye geliyor! Gündem Gazze'de kalıcı barış

Türkiye, Gazze'deki zulmü durdurmak için sürdürdüğü diplomatik girişimler çerçevesinde Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ve Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri'yi ağırlayacak.
 - 100 milyar dolarlık enerji hayal değil
4 saat 26 dakika önce

Küresel kriz tarihî fırsatlar sunuyor! 100 milyar dolarlık enerji hayal değil

Küresel hesaplaşma ortamının büyük enerji darboğazları doğuracağını söyleyen TESPAM Başkanı Akyener “Türkiye, bölgesel hamleleri ve Türk dünyası ile kurduğu köprüler sayesinde 100 milyar dolarlık enerji merkezi olabilir” dedi.
 - ABD İncirlik'i PKK bölgesine taşıyor
4 saat 42 dakika önce

ABD İncirlik'i PKK bölgesine taşıyor! Suriye'ye hava savunma sistemi

Türkiye’nin İncirlik kararı sonrası Suriye’nin kuzeyi hareketlendi. ABD, PKK’nın işgalindeki bölgelere hava savunma sistemleri yerleştiriyor.
Gündem - Gündem
8 saat 18 dakika önce

E-Devlet'e erişim sorunu yaşanıyor! E-Devlet çöktü mü?

E-Devlet çöktü mü? E-Devlet'te sorun mu var? E-Devlet neden açılmıyor? Vatandaşlar e-devlet sistemine giriş yapamadıklarını bildirirken bazı sorular da sıklıkla sorulmaya başlandı. 20 Nisan 2024 e-devlet çöktü mü? E-Devlet düzelecek mi? İşte detaylar...
Gündem - Gündem
9 saat 20 dakika önce

Ankaragücü'nün teknik direktörü Emre Belözoğlu cezalı

Süper Lig'de mücadele eden Ankaragücü ligin önemli takımlarından Beşiktaş ile deplasmanda kritik bir maça çıkacak. Maç öncesi Emre Belözoğlu cezalı mı sorusu merak konusu haline geldi. Maç öncesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar şöyle...
 - "Böyle bir hesap yok"
9 saat 37 dakika önce

DEM'den bir skandal daha! Kazandığı belediyenin ismini değiştirdi

Mardin ve Diyarbakır'da meclis açılışlarında İstiklal Marşı okunmaması ve Türk bayrağının kaldırılması skandalıyla gündemdeki DEM Parti'den bir skandal daha geldi. DEM Parti, kazandığı Tunceli Belediyesi'nin ismini X ve Facebook platformlarında 'Dersim' olarak değiştirdi. X hesabı anında kapattı
Gündem - Gündem
10 saat 23 dakika önce

Süper Lig 19 Mayıs 2024 Pazar günü bitecek

Süper Lig'de heyecan dorukta! 2023-2024 sezonu, Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçıyla 32. haftanın tamamlanmasıyla bir adım daha ileriye gitti. Ligin zirvesindeki çekişme ise futbolseverlerin heyecanını artırıyor. Şimdi gözler, sezonun ne zaman tamamlanacağına çevrildi. İşte, Süper Lig'in bitiş tarihi ve detayları...
 - Emekli maaşına özel çalışma yolda
10 saat 34 dakika önce

Emekli maaşına özel çalışma yolda! Cevdet Yılmaz milyonlar için müjdeli haberi verdi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı. Yılmaz, emekliler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından özel bir çalışma yapıldığını duyurdu.
Gündem - Gündem
10 saat 53 dakika önce

İstanbul Havalimanı CEO’su Selahattin Bilgen’in hayatı ve biyografisi

İstanbul Havalimanı'nda önemli bir atama gerçekleşti. Eylül 2023'ten bu yana geçici olarak CEO pozisyonunu yürüten Selahattin Bilgen, artık İGA'nın asıl CEO'su olarak atandı. Peki Selahattin Bilgen kimdir? Selahattin Bilgen'in hayatı ve biyografisi...
Gündem - Gündem
10 saat 58 dakika önce

Harvard'dan ödül alan Türk Fizikçi Furkan Öztürk hakkında

Türk fizikçi Furkan Öztürk, Harvard Üniversitesi'nden "Gertrude ve Maurice Goldhaber" ödülü ile ödüllendirildi. Öztürk'ün çalışması, Nobel ödüllü biyokimyacı Jack Szostak tarafından "çığır açıcı" olarak tanımlandı ve bilim dünyasında geniş yankı uyandırdı. Peki Türk Fizikçi Furkan Öztürk kimdir? İşte detaylar...
 - "Her depremde 10-50 bin insanı toprağa veremeyiz"
11 saat 1 dakika önce

Deprem uzmanı Naci Görür, "çok ciddi" diyerek uyardı!

Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Hatay İskenderun'dan dikkat çeken uyarılarda bulundu. Bölgenin çok ciddi bir deprem bölgesi olduğunun altını çizen Görür, "Her depremde de 10 bin ve 50 bin insanı dün olduğu gibi toprağa veremeyiz" dedi.
Gündem - Gündem
11 saat 32 dakika önce

İstanbul Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasında 3 ev yıkıldı

Gaziosmanpaşa ilçesinde yaşanan toprak kayması, Yıldıztabya Mahallesi'nde gerçekleşti. 3 ev kullanılamaz hale geldi. Tedbir amaçlı olarak bölgede yaşayan 70 kişi tahliye edildi. Olay yerine çok sayıda AFAD ekibi sevk edildi. Detaylar şu şekilde aktarıldı...
 - Tokat'ta bir deprem daha
12 saat 19 dakika önce

Tokat'ta bir deprem daha! Az önce 3.7 ile sallandı

Tokat'ta 5.6'lık depremin ardından şiddetli artçılar sürüyor. Tokat'ta saat 20:07 sıralarında 3.7'lik bir deprem daha oldu. AFAD ve Kandilli depreme ilişkin verileri son dakika paylaştı.
 - İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması
12 saat 42 dakika önce

İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması meydana geldi. 14 evin etkilendiğini ve tedbir amaçlı 70 kişinin tahliye edildiğini olayda etkilenen bina ve tahliye edilen kişi sayısı yükseliyor. İstanbul Valiliği, 24 evde 96 kişinin tahliye edildiğini duyurdu.
Gündem - Gündem
13 saat 22 dakika önce

Galatasaray-Pendikspor maçı 21 Nisan saat 19.00’da oynanacak

Trendyol Süper Lig'in heyecanı devam ediyor. Galatasaray 33. hafta maçında Pendikspor'u ağırlıyor. Ligde zirvede bulunan sarı-kırmızılılar Pendikspor engelini aşarak üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. Futbol tutkunları maçın detaylarını merak ediyor. Peki Galatasaray- Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?
Sona Git