200 bin imza, Youtube'u pes ettirdi

200 bin imza, Youtube'u pes ettirdi

TEKNOLOJİ Haberleri

Youtube, kullanıcıların topladığı 200 bin imzadan sonra o özelliğini yeniden devreye soktu. Kullanıcılar o özelliğin kaldırılmasından sonra tepki vermişti.

Kullanıcıların topladığı 200 bin imzadan sonra Google, YouTube 'daki yorum kontrol araçları nı geri getirdi. YouTube yorumlarının Google+ ile senkronize hale getirilmesi kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılanmıştı. Her ne kadar YouTube kontrolü kullanıcılara bıraktığını söylese de yorum kontrol araçları ortadan kalkmıştı. Artık kullanıcılar, yorumların Google+ üzerinde yayınlanıp yayınlanmayacağını hemen yorumu yaptığı formun altındaki kutucukla seçebilirken, isterlerse eski yaptıkları yorumları da özel yorum bölümünden kontrol edip müdahale edebiliyorlar. Bundan sonra kullanıcılar, YouTube üzerinde yaptıkları yorumları toplu olarak youtube.com/comments adresinde görebilecekler. Ancak, bu adreste kullanıcıların eski sistemde yaptıkları yorumlar görünmüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...