Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

iPhone sahipleri 1000 TL kazanabilir!

iPhone sahipleri 1000 TL kazanabilir!

TEKNOLOJİ Haberleri

Telefon devi BlackBerry, teknoloji devi Apple'dan vazgeçen kullanıcılara 1000 TL ödeme yapma kararı aldı.

Telefon devinin yaptığı bu hamle ile Apple kullanıcılarının nasıl hareket edeceği oldukça merak konusu.


Her geçen gün artan rekabet ortamında hayatta kalmaya çalışan şirketler yeni stratejiler geliştirmek zorunda kalıyor. Bu stratejilerden bazıları ise oldukça ilginç olabiliyor. Bunlardan biriside BlackBerry tarafından alınan yeni karar ile ortaya çıktı. Apple kullanıcılarının cihazlarından vazgeçip kendi cihazlarını kullanma şartı ile 1000 TL para ödeme kararı aldığını açıkladı.


Şirketin yaptığı hamleler ile çabasını takdir etmek gerekir. Ancak her geçen gün düşüş yaşamaya devam eden şirket müşterilerin ilgisini tekrar çekebilmek için yeni bir değiş tokuş kampanyası başlatıyor. Kampanya kapsamında şirket iPhone kullanıcılarının BlackBerry'nin amiral gemisi Passport'u kullanmaya ikna etmek. iPhone 4S, 5C, 5S ve iPhone 6 sahiplerine cihazlarını teslim etmeleri durumunda 550 dolara kadar ödeme yapacak olan şirket bunun için BlackBerry Passport'u satın aldığını ispatlaması gerekiyor.


Sadece ABD ve Kanada bölgelerinde geçerli olan kampanya 1 Aralık itibariyle 13 Şubat 2015'e kadar devam edecek. Ancak iPhone kullanıcılarının bu kampanyaya bakış açısı nasıl olacak bilemiyoruz.


donanimgunlugu.com


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...