HTC'den agresif strateji

HTC'den agresif strateji

TEKNOLOJİ Haberleri

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, daha agresif bir strateji izleyerek 2 amiral gemisi telefonla geliyor

HTC, bu sene çıkardığı One M8 ile başarılı oldu ve durumunu biraz daha toparladı. M7 ve M8 gibi iki tane başarılı telefondan sonra Tayvanlı üreticinin yeni amiral gemisi M9 merak konusu oldu. Çinli mydrivers.com sitesinin raporuna göre HTC, iki tane üst düzey telefon çıkarmayı planlıyor. Bu telefonların gelecek sene MWC 2015'te tanıtılması bekleniyor. Belirtilenlere göre bu stratejideki ana noktalardan biri iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'la rekabet etmek. M9'da 5.5 inç'lik 2K ekran, Snapdragon 805 işlemci, 3 GB RAM, 64/128 GB'lık dahili depolama alanı, optik görüntü sabitleme özellikli 16 MP ana kamera ve 3500 mAh pil olacağı tahmin ediliyor. Tabii ki yekpare alüminyum kasayla gelecek.

M9 Prime olarak adlandırılan diğer üst düzey telefonun özellikleriyle ilgili herhangi detay yok. Raporda HTC'nin ses konusunda usta bir isim olan Bose ile ortaklık kurmaya çalıştığı belirtildi. Her iki yeni telefonda Bose ses teknolojisinin kullanılması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...