Tim Cook'tan Apple Watch detayları

Tim Cook'tan Apple Watch detayları

TEKNOLOJİ Haberleri

Tim Cook, Apple'ın akıllı saati Apple Watch ile ilgili soruları yanıtladı.

Apple'ın CEO'su geçtiğimiz günlerde Berlin'de şirketin amiral gemisi mağazalarından birini ziyaret etti ve Apple Watch ürününün piyasaya çıkışı nbsp;hakkında açıklamalarda bulundu.


Tim Cook, mağaza çalışanının bir sorusu üzerine yaptığı açıklamada;


nbsp;"Apple Watch ürününün "showerproof" yani Apple Watch bileğinizdeyken duş alınabilir nbsp;olduğunu biliyorum ama su geçirmez mi onu bilmiyorum" dedi. Tim Cook, Apple Watch akıllı saatlerinin çıkış tarihi olan Nisan ayı yaklaştıkça daha fazla ayrıntı isteyen gazetecilere nbsp;alaycı bir cevap verdi. nbsp;Apple Watch nbsp;ürününün tamamen su ve toz geçirmez olacağına dair iddialar vardı. Tim Cook Apple watch bileğinde iken ellerini yıkadığını ve duşa girebildiğini ancak deniz altında ya da su basıncının olduğu alanlarda saatin ne kadar dayandığını bilmediğini söyledi.
nbsp;Ayrıca bazı saat kayışlarının duşta kullanılmasını tavsiye etmeyeceklerini ve Apple Watch ürününün tüm sürümlerinin su geçirmez olacağının henüz belli olmadığını söyledi. Tim Cook ayrıca Apple Watch ürününü bekleyen müşterilere onu şarj etmek için her gece kolundan çıkardığını da sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...