IŞİD'e ağır darbe!

/ Kaynak: AA
IŞİD'e ağır darbe!

DÜNYA Haberleri  / AA

Kürt gruplar IŞİD mevzilerine ağır silahlarla saldırdı.

Muhalif Rakka Devrimcileri destekli bazı Kürt gruplar, Tel Şeir tepesi ile bu bölgeye yakın IŞİD mevzilerine ağır silahlarla saldırdı.
Anadolu Ajansı (AA), Kobani'nin (Ayn el Arap) batı kesimlerinde Muhalif Rakka Devrimcileri destekli bazı Kürt gruplarla terör örgütü IŞİD arasındaki çatışmaları görüntüledi.
Kobani'de bir ayı aşkın süredir devam eden çatışmalar, ilçenin doğu ve batı kesimlerinde yoğunlaştı. Muhalif Rakka Devrimcileri destekli bazı Kürt gruplar, Tel Şeir tepesi ile bu bölgeye yakın terör örgütü mevzilerine ağır silahlarla saldırdı. AA, bölgedeki çatışmaları görüntülemeyi başardı. nbsp;
Kürt grupların, kazdıkları hendek ve diğer mevzilerden IŞİD güçlerine ateş ettiği görüldü. Kobani'nin doğusunda ise iki grup arasında sokak çatışmaların yaşandığına dair bilgiler geliyor. nbsp;
Bu arada ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait savaş uçakları Kobani'deki IŞİD mevzilerini bombaladı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...