Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samaras silip süpürmüş!

Samaras silip süpürmüş!

DÜNYA Haberleri

Yunanistan'da seçimden galip çıkan Aleksis Çipras başbakanlık konutunda hiç de beklemediği bir "sürpriz"le karşılaştı.

Eski Başbakan Andonis Samaras'ın Maksimos Konağı'ndan ayrılmadan önce sabun ve tuvalet kağıdına varana kadar her şeyi beraberinde götürdüğü anlaşıldı. Yunan geleneklerine göre eski başbakanlar halefi konağa ulaşıp tebrik edilene dek başbakanlık konutundan ayrılmıyor. Ancak Yunanistan'ın yeni Başbakanı Çipras'ı selefi Samaras yerine başka bir sürpriz bekliyordu. Başbakanlık konutundan Çipras gelmeden ayrılan Samaras, bununla kalmayarak beraberinde konutun tüm eşyalarını da götürdü. nbsp;
YENİ BAŞBAKAN İNTERNETE GİREMEDİ
Alman Der Spiegel dergisinde yer alan habere göre Samaras, taşınma telaşından kablosuz internet şifresini bırakmayı "unutunca" yeni Başbakan, ancak salı gecesi resmi başbakanlık Twitter hesabına erişmeyi başarabildi. Konut personelinin "Karanlıkta oturuyoruz. İnternet yok, e-posta yok, birbirimizle iletişim kurabileceğimiz hiçbir yol yok" sözleriyle durumdan şikayet ettiği belirtildi. Samaras'ın götürdükleri sadece internetle sınırlı değil. Eski Başbakanın bilgisayarlar ve belgelerden temel temizlik eşyalarına kadar tüm eşyaları da yanına aldığı ortaya çıktı. Sabunlar, diş fırçaları, diş macunları, havlular ve hatta tuvalet kağıtları da dahil konutta tek bir eşya kalmadı. Çipras'ın "Her şeyi götürmüşler. Sabun bulmak için 1 saat uğraştım" dediği öne sürüldü.


Kaynak : Yeni Şafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...