İstanbul Başakşehirsporlu Mehmet Batdal hastanelik oldu

 İstanbul Başakşehirsporlu Mehmet Batdal hastanelik oldu

SPOR Haberleri

Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'in, sahasında Çaykur Rizespor'u 3-1 yendiği maçta üzücü bir olay yaşandı.

Turuncu lacivertli takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, oyuncuları Mehmet Batdal'ın ilk yarıda bir hava topu sonucu akciğerinde kanama olduğunu belirterek, "Mehmet'in akciğerinde iç kanaması oldu. Hemen devre arası hastaneye kaldırıldı. Şu an hastaneden olumlu haberler geliyor" dedi.

Avcı, maçla ilgili olarak da şunları söyledi:
"Kweuke dışında rakibin diğer opsiyonlarını kestik. Oyunun kontrolü bizdeydi. 1-0'dan sonra oyunu koparabilirdik. 1-1'den sonra oyun bir an gitti geldi. Beklemediğim bir anda Visca'nın golü oldu. Kontrolü elimizde tutup, 3. golü attık. Son derece sevindirici bir galibiyet aldık."

KARAMAN: İKİNCİ GOL BİZE YAKIŞMADI
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, son üç sırada olan takımlarla aralarındaki puan farkının oyuncularını rahatlığa ittiğini, bundan bir an önce kurtulmaları gerektiğini söyledi.

Maçın ilk bölümünde iyi oynadıklarını vurgulayan Karaman, şunları kaydetti:

"1-0'dan sonraki görüntümüz iyi değildi. İkinci yarı iki oyuncu değişikliği yaptık. Biraz daha etkili olup hücumda çoğalarak beraberliği bulduk. Beraberlikten sonra gidişat lehimize gözükürken, basit bir vuruşla golü yedik ve kaybettik. O golü yemememiz lazımdı. Orada bir uyuma oldu. O golü yemesek farklı olabilirdi. Defansımıza ve kaledeki arkadaşımıza yakışan bir gol değildi. Takım üzerinde bunun etkisi oldu ve mağlup olduk."

Göreve geldiklerinde hedeflerinin takımı ligde tutmak olduğunu anlatan Karaman, "Son iki hafta puan kaybettik. Bir an önce matematiksel olarak yapmamız gerekeni yapmamız lazım. Aşağıdaki takımlarla aramızdaki 8 puan farkı bizi rahatlattı ama rahatlatmaması lazım. Verilen ara da takımın konsantrasyonunu çok bozdu. Bundan da etkilendik" diyerek sözlerini tamamladı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Öte yandan Çaykur Rizespor'un futbolcusu Godfreyitama Oboabona, gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Oboabona, takımının gelecek hafta Kasımpaşa ile yapacağı maçta forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...