Mursi oğluyla görüştü: Cunta yönetimi yakında hesap verecek

Mursi oğluyla görüştü: Cunta yönetimi yakında hesap verecek

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, hapishanede oğlu Usame Mursi ile 15 dakikalık bir görüşme yaptı.

Mısır'da darbe yargısının idama çarptırdığı ülkenin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi, hapishanede oğlu Usame Mursi ile 15 dakikalık bir görüşme yaptı. Babasının kendisini gülümseyerek karşıladığını belirten Usame, "Psikolojisi çok iyiydi. Olumlu ve inançlıydı. Bana 'Devrim, kendine yol çiziyor' dedi" ifadelerini kullandı. Oğul Mursi, babasının "Korkum yok. Demokrasi içinde onları yargılayacağımıza inanıyorum. Bu yargılamalar uzun sürmeyecek. Darbe, başarısız olacak, daima sürmeyecek. Hukuku geri getirecek, katillere kısas uygulayacağız. nbsp;Demokrasinin talep ve hedeflerine bağlı kalmak darbecilere en büyük mağlubiyet olacaktır" şeklindeki sözlerini aktardı. Mursi ayrıca kendine destek veren yerli ve yabancı herkese teşekkür etti.

Sadece Erdoğan sahip çıktı
ABD'de önde gelen Müslüman STK çatı örgütü USCMO'nun Genel Sekreteri Usame Cemal, "Erdoğan'a teşekkür ediyoruz. Çünkü Mursi'ye dünyada sadece o sahip çıktı" dedi. nbsp;



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...