Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rejim uçaklarının saldırısında 5 sivil öldü

/ Kaynak: AA
Rejim uçaklarının saldırısında 5 sivil öldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Şam'ın doğusunda yer alan Ayn Terma beldesinde yerleşim yerine düzenlediği saldırılarda 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının başkent Şam'ın doğusunda yer alan Ayn Terma beldesinde yerleşim yerine düzenlediği saldırılarda 5 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. AA muhabirinin sivil savunma kaynaklarından edindiği bilgiye göre, orduya ait savaş uçakları, başkentin doğusunda yer alan Ayn Terma'nın Cobar tarafındaki yerleşim yerine 6 hava saldırısı düzenledi. Saldırıda 5 sivilin yaşamını yitirdiğini, onlarca kişinin de yaralandığını kaydeden kaynaklar, rejimin hava saldırısında yaralananların ise bölgedeki sahra hastanelerinde tedavi altına alındığını bildirdi. Ayn Terma'da yerleşim yerine düzenlenen saldırıda çok sayıda evin yıkıldığını, araçların yandığını ve büyük çapta maddi hasar meydana geldiğini ifade eden kaynaklar, sivil savunma ekiplerinin ağır iş makineleri yardımıyla enkaz altında ölü ve yaralı olup olmadığının araştırıldığını aktardı. Bölgedeki görgü tanıkları ise orduya ait savaş uçaklarının birkaç günden bu yana Ayn Terma ilçesinde yerleşim yerini bombaladığı, bombardımanda sivil can kayıplarının yaşandığını kaydetti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...