Taiz'de 20 terörist öldürüldü

/ Kaynak: AA
Taiz'de 20 terörist öldürüldü

DÜNYA Haberleri  / AA

Taiz'de Halk Direnişi güçleriyle Husiler arasında meydana gelen çatışmalarda 20 militan öldü.

Yemen'in Taiz kentinde Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi yanlısı Halk Direnişi güçleriyle Husi Ensarullah Hareketi üyeleri arasında meydana gelen çatışmalarda 20 militanın öldüğü belirtildi. Halk Direnişi güçleri kaynaklarından alınan bilgiye göre, Taiz'in farklı bölgelerinde çıkan çatışmalarda 20 Husi militanı öldü. Çatışmalarda direniş güçlerinden de ölen ve yaralananların olduğu ifade edilirken, sayıları hakkında bilgi verilmedi.
Halk Direnişi güçlerinin Taiz'de Usayfira mahallesi ile stratejik önemdeki el-Vaaş tepesinin yanı sıra kentte Husilerin kontrolündeki bazı hükümet binalarını da ele geçirdiği kaydedildi.
Öte yandan Husi militanların, Sana vilayetine bağlı Erhab ilçesinde düzenlediği baskında 9 kişinin hayatını kaybettiği, sivillere ait 16 evin de patlayıcılarla yıkıldığı belirtildi.
Husilerin ayrıca İbb vilayetine bağlı er-Ramda kentinde Islah Partisi yetkililerinden Abdurrahman el-İmad'ın evini de patlayıcılarla yıktığı bildirildi.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...