Tayland bombacısının pasaportları sahte çıktı

/ Kaynak: AA
Tayland bombacısının pasaportları sahte çıktı

DÜNYA Haberleri  / AA

Tayland polisi, Bangkok'ta 17 Ağustos'ta düzenlenen bombalı saldırıyla bağlantılı olarak tutukladığı şüphelinin pasaportunun sahte olduğunu açıkladı.

Polis Sözcüsü Prawut Thavornsiri, yerel bir televizyona yaptığı açıklamada, "Şüphelinin yanında sahte pasaportlar bulduk" diyerek, apartmanda bulunan pasaportları gösterdi. Taylandlı yetkililer, şüphelinin Türk pasaportu taşıdığını açıklamıştı. Prawut, bu pasaportun ve şüphelinin yanında bulunan diğer pasaportların sahte olduğunu duyurdu. Prawut, operasyonun asker-polis ortaklığında yapıldığını, şüphelinin askeri bir karargahta ifadesinin alındığını belirtti. Tayland'ın başkenti Bangkok'un ticari merkezi Rajprasong'da, 17 Ağustos Pazartesi günü, her gün binlerce turist tarafından ziyaret edilen Erawan Tapınağı yakınında düzenlenen bombalı saldırıda, 20 kişi hayatını kaybetmiş ve 120 kişi de yaralanmıştı. Saldırının ardından güvenlik kameralarından tespit edilen bir şüphelinin robot resmi dağıtılmış, şüpheli "kimliği belirlenemeyen bir yabancı" şeklinde nitelendirilmişti.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...