Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ABD'li komutandan çarpıcı PKK açıklaması

/ Kaynak: DHA
ABD'li komutandan çarpıcı PKK açıklaması

DÜNYA Haberleri  / DHA

ABD'li komutan John Walker, son dönemde terör örgütü PKK'nın düzenlediği hain saldırıları, ABD'de yaşanan 11 Eylül saldırılarına benzetti.

ADANA'daki İncirlik Üssü'ndeki ABD'nin 39'uncu Taktik Grup Komutanı Albay John Walker, son dönemde terör örgütü PKK'nın düzenlediği hain saldırıları, ABD'de yaşanan 11 Eylül saldırılarına benzetti.


İncirlik'te yaptığı haftalık toplantısında konuşan Albay John Walker, burada görevli ABD'li askerlere, geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın Dağlıca ve Iğdır'da düzenlediği hain saldırılarda asker ve polislerin şehit düştüğünü anlatarak, Türk halkının çektiği acı ve yası anlamaları gerektiğini söyledi. Komutan Walker konuşmasında son dönemde yaşanan terör saldırılarını ABD'de binlerce kişinin öldüğü 11 Eylül saldırılarına benzetti. 11 Eylül'ün ABD'yi güçlendirdiğini belirten Walker, bu saldırılar sonucu bir çok ABD'linin orduya katıldığını söyledi. Walker ayrıca sosyal paylaşım siteleri üzerinden kişisel ve ABD ordusuna ait bilgileri yayınlayan askerleri uyardı ve bunun tehlikelerinden bahsetti.

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...