Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sığınmacıların Slovenya yolculuğu devam ediyor

/ Kaynak: AA
Sığınmacıların Slovenya yolculuğu devam ediyor

DÜNYA Haberleri  / AA

Sığınmacılar, Macaristan'ın Hırvatistan sınırını kapatmasının ardından Slovenya'ya girmeye devam ediyor.

Daha iyi bir yaşam umuduyla Batı Avrupa ülkelerine ulaşmak isteyen sığınmacılar, Macaristan'ın Hırvatistan sınırını kapatmasının ardından Slovenya'ya girmeye devam ediyor.
Hırvatistan üzerinden Slovenya'ya giren sığınmacılar, buradaki kamplarda kısa bir süre kaldıktan sonra Avusturya'ya doğru ilerliyor.
Macaristan'ın, Sırbistan'ın ardından Hırvatistan sınırını da tel örgüyle kapatmasının ardından Slovenya'ya toplam 76 bin 306 sığınmacının girdiği bildirilirken, 52 bin 3 sığınmacının ise Slovenya'dan Avusturya'ya geçtiği ifade edildi.
Çoğu Suriye, Irak ve Afganistanlı sığınmacılar, deniz yoluyla geldikleri Yunanistan'dan önce Makedonya'ya, ardından Sırbistan'a geçiyor. Sırbistan'dan Hırvatistan'a, oradan da Slovenya'ya giren sığınmacılar Batı Avrupa ülkelerine ulaşmayı hedefliyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...