HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Paris'teki saldırı sonrası statta büyük panik

Kaynak:
Paris'teki saldırı sonrası statta büyük panik
Paris, Hollande, Stat, Fransa, Haber

DÜNYA Haberleri  / 

Fransa Milli Futbol Takımı, EURO 2016 Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Almanya ile yaptığı özel maçı 2-0 kazanırken maça Paris'teki olaylar damga vurdu

Fransa Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Almanya ile yaptığı özel maçı 2-0 kazanırken maça Paris'teki olaylar damgasını vurdu. Fransa ve Alman milli takımlarının dostluk maçında karşılaştığı "Stade  de France"ın etrafında ise en az iki bombanın patladığı bildirildi. Karşılaşmayı izleyen Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ve İçişleri Bakanı Bernard Cazeneuve, stat çevresinde meydana gelen patlamaların ardından yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde stattan çıkarıldığı bildirildi. Müsabaka bitmesine rağmen bir süre taraftarların çıkışına izin verilmedi. Stat dışında güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından patlamaların yaşandığı bölgeye uzak kapılardan tahliye edildi. Yaşanan korku ve panik nedeniyle kalabalık bir taraftar grubu sahaya inerek, burada bekledi.
SALDIRGAN KENDİNİ PATLATTI
Patlamalarla ilgili bir iddiada saldırganlardan birinin üstündeki bombalarla stada girmeye çalıştığı ancak güvenliği aşamayan saldırganın üstündeki bombaları stat yakınında patlattığı iddia ediliyor. Fransa Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Almanya ile yaptığı özel maçı 2-0 kazanırken maça Paris'teki olaylar damgasını vurdu.
 

DÜNYA
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...