Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rusya'dan Türkiye'ye hadsiz tehdit!

Düzenleyen:
Rusya'dan Türkiye'ye hadsiz tehdit!

DÜNYA Haberleri

Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türkiye'nin dikkatsiz eylemlerinin sonuçları olacağı uyarısında bulunuldu.

Ege Denizi’nde yaşanan gerilimin ardından Rusya Savunma Bakanlığı’na çağrılan Türk Askeri ataşesine sert bir uyarı iletildiği açıklandı.

 Rusya Savunma Bakanlığı Basın Dairesi’nden yapılan açıklamada “Türk askeri ataşesine, Ankara’nın Suriye’de uluslararası terörle mücadele görevi gerçekleştiren Rus askeri birliklerine yönelik eylemlerinin yol açabileceği yıkıcı sonuçlar hakkında sert bir uyarı iletildi” ifadeleri kullanıldı.
 
Suriye'de görev yapan Rus savaş uçağının 24 Kasım'da Türkiye tarafından düşürülmesinin ardından, Rusya'ya ait 'Smetlivıy' devriye gemisi bu sabah Ege Denizi'nde bir Türk balıkçı gemisi ile çarpışma tehlikesini öne sürerek Türk gemisine ateş açmıştı. Türkiye'nin Moskova'daki askeri ateşesinin olayla ilgili bilgi vermesi için bakanlığa çağrıldığı açıklanmıştı.
 
'BİR DAHAKİ SEFERE DAHA SERT YANIT VERİLMELİ'
 

Rusya Parlamentosu’nun alt kanadı Duma’nın Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkan Yardımcısı Leonid Kalaşnikov, böyle bir durumun tekrarlanması halinde Rusya’nın Türkiye’ye daha sert yanıt vermesi gerektiğini söyledi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...